املت تایلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: ‏‎ ‎
تخم مرغ………………………….‏‎  ۶ ‎عدد
روغن ماهی………………………‏‎ ۱ ‎قاشق ‏غذاخوری
گوشت چرخ ‏کرده…………………‏‎ ۲۲۵ ‎گرم
روغن زیتون………………………..‏‎ ۳ ‎قاشق ‏غذاخوری
سیر……………………………….‏‎ ۲ ‎حبه
پیاز کوچک…………………………‏‎ ۱ ‎عدد خرد شده
نمک و فلفل……………………….‏‎ ‎به میزان لازم
گوجه فرنگی……………………….‏‎ ۱ ‎عدد
گشنیز خرد شده………………….‏‎ ۱ ‎قاشق ‏غذاخوری
‎ ‎
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ  ها را در روغن ماهی‎  ‎به صورت خاگینه در آوردید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن ‏بیافزایید. سیر‎  ‎و پیاز  را ‏نیز به مواد افزوده و تفت دهید و نمک و فلفل را به آن بیافزایید‎ ‎

‎گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. برای تزئین می توانید از گشنیز یا حلقه ‏های خیار و گوجه ‏فرنگی استفاده کنید‎ ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *