امرسی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

تخم‌مرغ…………………………………….سه عدد
برنج پخته‌شده……………………………..نصف پیمانه 
روغن زیتون………………………………به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی…………………………….سه قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه…………………………..دو قاشق غذاخوری
شکر………………………………………..یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز و روغن……………………به میزان لازم 
طرز تهیه:
تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید و تخم‌مرغ را در تابه‌ ریخته وقتی خودش را گرفت برنج پخته‌شده را در وسط آن بریزید و تخم‌مرغ را از یک طرف گرفته و به صورت نیم دایره یا مثلثی از تابه در آورید با سس قرمز میل کنید. 
طرز تهیه سس امرسی: 
رب گوجه‌فرنگی را با روغن زیتون در تابه سرخ کنید. شکر، آبلیمو و فلفل قرمز به آن بزنید بعد یک استکان آب در آن ریخته تا بجوشد. غلظت سس به دلخواه است. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *