التهاب ملتحمه

مطلب را به اشتراک بگذارید

سفیدی چشم با پرده نازکی به نام ملتحمه پوشیده شده است که ترشحات مخاطی را برای پوشاندن و نرم کردن سطح چشم تولید می کند. 
این پرده به طور طبیعی حاوی عروق خونی ظریفی است که با بررسی دقیق، قابل مشاهده اند. 

در صورت تحریک یا التهاب ملتحمه، عروق خونی آن مشخص تر می شوند و چشم، قرمز به نظر می رسد.

علت التهاب ملتحمه چیست؟
عوامل گوناگونی می توانند سبب ورم ملتحمه شوند که شایع ترین آنها عبارتند از عفونت ها، آلرژی ها و تحریک های محیطی. 

از آنجا که ملتحمه بافت ساده ای است، به همه محرک ها به یک گونه پاسخ می دهد و قرمز می شود.

التهاب ملتحمه ویروسی:

ویروس ها شایع ترین علت ورم ملتحمه عفونی هستند. برخی ویروس ها که موجب سرماخوردگی و علایمی مانند گلودرد و آبریزش بینی می شوند نیز می توانند سبب ورم ملتحمه با علایم قرمزی چشم و ترشح آبکی از هر دو چشم شوند. برخی دیگر ممکن است تنها یک چشم را عفونی کنند.ورم ملتحمه ویروسی معمولا با ترشحات آبکی همراه است و یک تا دو هفته طول می کشد تا بهبود یابد.

التهاب ملتحمه باکتریایی:

عفونت های باکتریایی ناشی از باکتری استافیلوکوک یا استرپتوکوک نیز باعث قرمزی چشم می شوند که با میزان قابل توجهی ترشح و چرک همراهند. 

التهاب ملتحمه آلرژیک:
یک نوع ورم ملتحمه که ایجاد ترشح می نماید، در اثر آلرژی ایجاد می شود. برخی از آلرژی ها مثل تب یونجه، سبب خارش شدید چشم می شوند، در حالی که برخی دیگر ممکن است تنها قرمزی مزمنی را ایجاد نمایند.حساسیت به قطره های چشمی در بعضی افراد حساس، ایجاد نوعی ورم ملتحمه آلرژیک می نماید که با ورم پلک ها، خارش چشم، ترشح چشم و اگزمای پوست پلک ها همراه است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *