اسموتی کاپوچینو

مطلب را به اشتراک بگذارید

اسموتی کاپوچینو


مواد لازم :

آب سرد……………………………….. ½ فنجان
نسکافه………………………………… ۲ قاشق غذاخوری
شیر سویا………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
یخ……………………………………….. ۴ عدد
خامه فرم گرفته………………………… برای تزئین
طرز تهیه :
آب ، نسکافه و شیر سویا را درون مخلوط کن ریخته و به خوبی مخلوط کنید. پس از اینکه خوب مخلوط شدند ، یخ ها را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید. سپس با خامه فرم گرفته مخلوط نموده و میل نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *