اسموتی موکا و گریپ فروت

مطلب را به اشتراک بگذارید

اسموتی موکا و گریپ فروت

 
مواد لازم :

شیر کاکائو سرد…………………………… ¼ فنجان
نسکافه…………………………………….. ۱ فنجان
شیر سویا………………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
آب گریپ فروت…………………………….. ۱ و ¼ فنجان
خامه فرم گرفته……………………………. برای تزئین

طرز تهیه :

لیوان مورد نظر را به مدت ۲ ساعت درون فریزر قرار دهید.

تمامی مواد فوق را درون مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط نمایید. سپس درون لیوانی که در فریزر بود ریخته و با خامه فرم گرفته و گریپ فروت تازه تزئین نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *