اسموتی قهوه و جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مورد نیاز:

جو دوسر پرک صبحانه……………. ۱/۴ لیوان

قهوه دم کرده…………………………. ۱ فنجان

موز………………………………….. ۱ عدد

پودر کاکائو………………………….. ۱قاشق غذا خوری

تخم کتان بو داده…………………….. ۱ قاشق غذا خوری

شیر سویا یا شیر بادام……………….. ۱ فنجان

عسل……………………………….. ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

قهوه را در ظرف یخ بریزید و به مدت یک روز در فریزر بگذارید تا یخ بزند.

تمامی مواد  از جمله یخ را در یک مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا مخلوطی صاف و یک شکل به دست آید. اکنون اسموتی آماده است و شما می توانید از نوشیدن آن لذت ببرید.

طعم شیرین اسموتی را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *