اسموتی زرد آلو و انبه

مطلب را به اشتراک بگذارید

اسموتی زرد آلو و انبه

مواد لازم :

زرد آلو خرد شده …………………………. ۶ عدد
انبه خرد شده…………………………….. ۲ عدد متوسط
شیر کم چرب……………………………… ۱ لیوان
آب لیمو ترش تازه…………………………. ۴ قاشق چای خوری
وانیل ارگانیک…………………………… ¼ قاشق چای خوری
یخ………………………………………….. ۸ عدد

طرز تهیه :

زرد آلو خرد شده ، انبه خرد شده ، شیر کم چرب ، آب لیموترش تازه و وانیل ارگانیک را درون مخلوط کن ریخته و به مدت ۸ ثانیه مخلوط نمایید. سپس یخ ها را اضافه نموده و به مدت ۶ ثانیه مواد را مخلوط نمایید سپس میل کنید.
دارندگان گروه های خونی A و O می توانند به جای شیر از شیر سویا استفاده نمایند.
میوه های فوق  را می توانید بر اساس گروه خون خود تغییر دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *