استرس خود را با کمک مکمل ها کاهش دهید (AB)

مطلب را به اشتراک بگذارید

ال‎ – ‎تیروسین: ‏‎
بالا‎ ‎بردن‎ ‎آمینو‎ ‎اسید‎ ‎ال‎ – ‎تیروسین‎ ‎باعث‎ ‎بالا‎ ‎رفتن‎ ‎میزان‎ ‎دوپامین‎ ‎در‎ ‎مغز میشود‎.‎‏ در‎ ‎تحقیقی‎ ‎انجام‎ ‎شده‎ ‎بر‎ ‎روی‎ ‎سربازان‎ ‎ارتش،‎ ‎از‎ ‎آنان‎ ‎خواسته‎ ‎شد‎ ‎تا‎ ‎نوشیدنی‎ ‎غنی‎ ‎از تیروسین‎ ‎مصرف‎ ‎نمایند‎. ‎در‎ ‎صورتی‎ ‎که‎ ‎از‎ ‎گروه‎ ‎دیگری‎ ‎از‎ ‎سربازان‎ ‎خواسته‎ ‎شده‎ ‎بود که‎ ‎از‎ ‎نوشیدنی های‎ ‎غنی‎ ‎از‎ ‎کربو‎ ‎هیدرات‎ ‎استفاده‎ ‎نمایند‎ . ‎گروه‎ ‎اول‎ ‎در‎ ‎آزمایشات مربوط‎ ‎به‎ ‎حافظه‎ ‎و‎ ‎جسم،‎ ‎بازدهی‎ ‎بهتری‎ ‎در‎ ‎انجام‎ ‎امور‎ ‎بدنی‎ ‎و‎ ‎فکر‎ ‎یشان‎ ‎داشتند‎ ‎که نتیجه‎ ‎ی‎ ‎این‎ ‎آزمایش‎ ‎حاکی‎ ‎از‎ ‎آن‎ ‎است‎ ‎که‎ ‎تیروسین‎ ‎می‎ ‎تواند‎ ‎از‎ ‎استرس‎ ‎و‎ ‎خستگی در‎ ‎امور‎ ‎فکری‎ ‎در‎ ‎مواقع‎ ‎بحرانی‎ ‎جلوگیری‎ ‎نماید‎.‎
سیترولین:
امینو‎ ‎اسیدی‎ ‎است‎ ‎که‎ ‎در‎ ‎چرخه‎ ‎انرژی‎ ‎و‎ ‎تجزیه‎ ‎اکسید‎ ‎نیتریک‎ ‎نقش‎ ‎دارد‎ ‎و بهترین‎ ‎منبع‎ ‎آن‎ ‎هندوانه‎ ‎است‎.‎
گلوتامین‏‎:‎
گلوتامین‎ ‎آمینو‎ ‎اسیدی‎ ‎است‎ ‎که‎ ‎در‎ ‎بدن‎ ‎تبدیل‎ ‎به‎ ‎نوعی‎ ‎نورو‎ ‎ترانسمیتورهای گابا‎ ‎می‎ ‎گردد‎. این‎ ‎مکمل‎ ‎می‎ ‎تواند‎ ‎برای‎ ‎افراد‎ ‎دارنده‎ ‎گروه‎ ‎خون ‏AB‏ مخصوصاً کسانی‎ ‎که‎ ‎به‎ ‎خوردن‎ ‎شیرینی‎ ‎علاقه مندند‎ ‎کمک‎ ‎زیادی نماید‎.‎ یک‎ ‎گرم‎ ‎گلوتامین را‎ ‎در‎ ‎یک‎ ‎لیوان‎ ‎آب‎ ‎مخلوط‎ ‎کرده‎ ‎و‎ ‎در‎ ‎هنگام‎ ‎میل‎ ‎شدید‎ ‎به‎ ‎کربو‎ ‎هیدرات‎ ‎از‎ ‎آن استفاده‎ ‎نمایید‎.‎
اسید‎ ‎فولیک‎:‎
بیشتر‎ ‎افرادی‎ ‎که‎ ‎دارای‎ ‎کمبود‎ ‎ویتامین‎ ‎اسید‎ ‎فولیک‎ ‎هستند‎ ‎از‎ ‎قرص‎ ‎های‎ ‎ضد افسردگی ‎مانند‎ ‎پروزاک‎ ‎و ‏زولافت‎ ‎استفاده‎ ‎می‎ ‎کنند‎ ‎که‎ ‎اثر‎ ‎بسیار‎ ‎کمی‎ ‎بر‎ ‎روی بدنشان‎ ‎دارد‎ .‎افرادی‎ ‎که‎ ‎دارای‎ ‎تغییرات‎ ‎ناگهانی‎ ‎در ‏رفتارهای‎ ‎عصبیشان‎ ‎هستند، می‎ ‎بایست‎ ‎از‎ ‎اسید‎ ‎فولیک‎ ‎و‎ ‎همچنین‎ ‎ویتامین ‏B‏ کمپلکس‎ ‎استفاده‎ ‎نمایند‎ .‎اسید فولیک‎ ‎همچنین‎ ‎باعث‎ ‎کاهش‎ ‎میزان‎ ‎هوموسیستین‎ ‎می‎ ‎گردد‎ ‎که‎ ‎این‎ ‎می‎ ‎تواند‎ ‎باعث کاهش‎ ‎ریسک‎ ‎ابتلاء‎ ‎به‎ ‎بیماری‎ ‎های‎ قلبی‎ ‎گردد‎.‎

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *