اثرات مفید بامبو بر سلامتی

مطلب را به اشتراک بگذارید

اثرات مفید بامبو بر سلامتی

آیا دوست دارید یک تغییر کوچکی در برنامه ی غذایی تان بدهید؟ مثلاً به جای مصرف سبزی ها و گیاهان قدیمی، یکی از سبزی های آسیایی را به صورت خلاقانه وارد رژیم غذایی تان کنید؟ یکی از آن ها، که هم سالم است و هم کم کالری، جوانه ی بامبو نام دارد.
شاخه های مغذی گیاه بامبو علاوه بر این که فواید شگفت انگیزی بر روی سلامت دارند، به راحتی در دسترس ما قرار دارند.
فواید جوانه های بامبو :

تنظیم سطوح کلسترول

در یک مطالعه که اخیراً در مجله ی ” تغذیه ” منتشر شده است، نشان داده شده زنانی که ساقه های تازه رویش پیدا کرده ی بامبو را به مدت ۶ روز مصرف کردند، میزان LDL کلسترول شان به طور متوسط حدود ۱/۱۶ میلی گرم به دسی لیتر در مقایسه با گروه کنترلی که این گیاه را مصرف نکرده بودند، کاهش پیدا کرد. این خبر خوبی است برای کسانی که به دنبال یک راه طبیعی برای پایین آوردن کلسترول شان بدون عوارض جانبی داروهای شیمیایی هستند.

ارتقاء سلامت دستگاه گوارش

در یک مطالعه ی دیگر که در همان مجله منتشر شد، نشان داده شده زنانی که از جوانه ی بامبو استفاده می کردند، حرکات روده ای بیشتری در مقایسه با گروه کنترل که آن را استفاده نمی کردند، داشتند.

این کمک به سلامت و عملکرد بهتر روده ها به دلیل فیبر بالای موجود در بامبو می باشد.
اغلب افراد به اندازه ی کافی فیبر نمی خورند در حالی که یک واحد یعنی حدود نصف لیوان جوانه ی بامبو یک راه ساده و سالم و کم کالری برای دریافت فیبر کافی و پیشگیری از یبوست است.

کالری پایین:

هر ۱۰۰ گرم جوانه ی بامبو فقط حدود ۲۷ کیلوکالری انرژی دارد. ترکیبی از فیبر بالا و کالری پایین آن به شما کمک می کند تا احساس سیری کنید و نیازی به مصرف اسنک ها و میان وعده های پُرکالری نداشته باشید؛ در نتیجه یک انتخاب خوب برای افرادی است که می خواهند وزن شان را کاهش دهند.

کنترل فشار خون:

جوانه های بامبو یکی از بهترین منابع پتاسیم است. همان طور که می دانید، پتاسیم ماده ی معدنی ای است که ثابت شده به کاهش فشار خون کمک می کند. یک فنجان جوانه ی بامبو نیمی از نیاز روزانه ی شما به پتاسیم را تأمین می کند.

فیتونوترنیت ها:

شاخه های تازه سبز شده ی بامبو یک منبع خوب فنولیک اسید که یک ترکیب آنتی اکسیدان و ضد التهاب است، می باشد. خاصیت ضدالتهابی فنولیک اسید می تواند یک نقش بسیار حیاتی در کاهش خطر بیماری های مزمن گوناگون مانند بیماری های قلبی داشته باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *