اثرات ضدالتهابی زنجبیل ارگانیک

مطلب را به اشتراک بگذارید

اثرات ضدالتهابی زنجبیل ارگانیک

زنجبیل ارگانیک دارای خواص ضد التهابی، و حاوی ترکیبات ضد التهابی بسیار قوی به نام جینجرول هاست. همین موادند که موجب کاهش دردهای آرتریت روماتوئید با مصرف منظم زنجبیل ارگانیک می شوند. اکثر افراد مبتلا به بیماری های مفصلی و تورم، با مصرف زنجبیل ارگانیک بهبود می یابند.
زنجبیل ارگانیک برای درمان تورم زانو، و زانو درد که معمولاً با افزایش سن ایجاد می شود، بسیار مناسب است.
مطالعه ای در سال ۲۰۱۳ نشان داد که مصرف روزانه ۳ گرم زنجبیل ارگانیک موجب کاهش درد عضلات می شود.
پتانسیل ضد درد بودن زنجبیل بسیار وسیع است.
علاوه بر موثر بودن زنجبیل ارگانیک بر درد عضلات و مفاصل، برای کاهش شدت سردرد میگرنی نیز بسیار موثر است.

یکی دیگر از مطالعات اخیر، که در کنفرانس بین المللی جامعه قفسه سینه آمریکا ارائه شد، نشان می دهد که زنجبیل موجب افزایش اتساع برونش ها شده، و جایگزین مناسبی برای داروهای آسم است.

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *