آیا روغن کریل (یک نوع سخت پوست) بهتر از روغن ماهی از نظر امگا ۳ است؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

 معرفی کریل: کریل (Superba Euphausia) یکی از سخت پوستان کوچک با ظاهر شبیه به میگو است که  در آب های سرد اقیانوس یافت می شود.

 روغن ماهی و روغن کریل دو منبع اسیدهای چرب امگا ۳، شامل DHA و EPA می باشند. روغن ماهی از ماهی های چرب مانند ماهی تن، شاه ماهی یا ساردین منشأ می گیرند. روغن کریل دارای رنگ قرمز ملایم است در حالی که مکمل های روغن ماهی معمولاً زرد یا طلا هستند. 

مزایای روغن کریل و روغن ماهی: هر دو روغن کریل و روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. هنگامی که ماهی مصرف می شود، این اسید های چرب موجود در آن به افزایش سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و عروقی کمک می کند.

با این حال، موسسه ملی بهداشت (NIH) اعلام می کند که مزایای خاص امگا ۳ با مصرف کریل عبارتند از:

 کاهش سطح بالای تری گلیسیرید: سطح بالای تری گلیسیرید با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی همراه است. 

کاهش روماتوئید آرتریت: شواهد نشان می دهد که مصرف امگا ۳ ممکن است به کاهش علائم آرتریت روماتوئید کمک کند.

کاهش علائم خشکی چشم: برخی مطالعات نشان داده اند که امگا ۳ به بهبود رطوبت چشم و کاهش علائم بیماری چشم خشک کمک می کنند.

عوارض جزئی مصرف روغن کریل و روغن ماهی: مصرف مکمل های امگا -۳ به شکل روغن کریل و روغن ماهی به نظر نمی رسد که عوارض جانبی قابل توجهی داشته باشد، اما عوارض جانبی جزئی ممکن است داشته باشند که عبارتند از:

  • سردرد
  • بوی بد دهان
  • احساس سوزش در ناحیه قلب
  • اسهال
  • عرق کردن
  • ناراحتی معده

همچنین مکمل های امگا ۳، مانند روغن کریل و روغن ماهی، توانایی تعامل با داروهای ضد خونریزی مانند وارفارین را دارند. این به این دلیل است که اسیدهای چرب امگا ۳ دارای اثرات ضد انعقاد یا خونریزی هستند. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *