آنچه باید درباره پیوند مژه دائم بدانید

مطلب را به اشتراک بگذارید

آنچه باید درباره پیوند مژه دائم بدانید

تعداد، چگالی، اندازه و رنگ مژه‌ها بصورت ژنتیکی مشخص شده و قابل تغییر نیستند. البته در سال ۱۸۸۲ روشی برای این کار به نام Transplant اختراع شد که به خانم‌ها برای داشتن مژه‌های بلند، کمک زیادی کرد.

Transplant چیست؟

پیوند مژه دائم در حقیقت یک روش و تکنیک هنری است و به همین دلیل دقت زیاد و تمرکز زیادی نیاز دارد. برای افزایش تعداد مژه‌ها یا بلند کردن آن، مقداری از مو‌های مشابه مژه را از موی سربرداشت کرده و با بی‌حسی موضعی آن را به مژه‌ها پیوند می‌زنند. این کار در حدود ۲ ساعت طول می‌کشد. معمولا پس از کاشت مژه در حدود ۲ هفته مراحل مراقبتی صورت می‌گیرد و پس از آن اگر مژه‌ها در حالت عادی خود قرار داشته و مشکلی نداشتند بصورت طبیعی بر روی مژه شما رشد خواهند داشت.

مژه‌های بعدی از کجا می‌آیند؟

واقعیت این است که این عمل، برای مشکلات اولیه‌ای که برای برخی کودکان در هنگام زایمان ایجاد می‌شود اختراع شد و طی آن برای مدتی از این روش برای برطرف سازی کمبود مژه در کودکان استفاده می‌شود. معمولا موهای پشت گردن کودکان قابلیت زیادی برای تبدیل شدن به مژه‌های موقت دارند و بصورت موقت تا رفع کامل مشکل مژه‌ها، از آنها استفاده می‌شود.

با توجه به موثر بودن این عمل، خانم‌ها نیز این روش را برای کاشت مژه استفاده می‌کنند ولی تا زمانی که آن مژه بر روی پلک شما قرار دارد قابل استفاده است و اگر ریزش داشته باشد، دوباره باید عمل مجددی صورت گیرد.

آیا این روش امن است؟

تاکنون هیچ دکتر و روش عملی میزان موفقیت و مشکلات قبل و پس از آن را به درخواست کننده به صورت دقیق شفاف سازی نکرده. هر عملی در طول سالیان مشکلاتی داشته و برخی در طول زمان برطرف شده و برخی نیز همچنان بدون اطلاع دقیق مانده است. این عمل نیز یکی از‌‌ همان عمل‌هایی است که اثر و مشکلات آن به طور کامل مشخص نشده. هر کسی با توجه به نوع عکس العمل بدن او، ممکن است در برابر پیوند دائم مژه واکنش‌هایی داشته باشد. ولی در مجموع یکی از کم خطر‌ترین عمل‌ها شناخته می‌شود.


اثرات منفی پیوند

تنها مشکل شناخته شده این عمل در موهای افزوده شده به پلک است. برخی مو‌ها با توجه به ساختار خود، سرعت بیشتری در رشد دارند و حتی برخی پس از مدتی فر می‌شوند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *