آلرژی و گروه خون B

مطلب را به اشتراک بگذارید

دارندگان گروه خون B بیشتر از بیماریهای التهابی مزمن ششها همچون آسم رنج می برند. تحقیقات نشان داده است که افراد دارنده گروه خون B نسبت به سایر دارندگان گروه های خونی، نسبت به گرده و چمن و دچار آبریزش بینی می شوند. معمولاً عامل تحریک آلرژی در دارندگان گروه خون B به علت لکتینهای تغذیه ای همچون لکتینهای موجود در مرغ، ذرت، سویا، گندم و بادام زمینی می باشد. علت آسیب پذیری دارندگان گروه خون B نسبت به عفونتهای ویروسی، حساسیت آنها به گالکتینهای موجود در گوشت حیوانات مخصوصاً در گوشت مرغ  به مقدار زیاد می باشد. 

دارندگان گروه خون B نسبت به عفونتهای مجاری ادراری آسیب پذیرتر هستند و این به علت حساس بودن آنها نسبت به گالکتین های التهاب زا می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *