آلرژی و گروه خون A

مطلب را به اشتراک بگذارید

یکی از این دلایل ترشح بیش از  اندازه سلکتینها در هنگام عفونت یا آسیب دیدگی میباشد. ترشح بیش از اندازه سلکتین باعث ایجاد التهاب می شود. تغذیه می تواند در میزان ترشح  سلکتین نقش داشته باشد. مصرف پروتئین حیوانی باعث افزایش و مصرف پروتئین سویا باعث کاهش میزان سلکتین می شود. عنصری مهم در سویا به نام ایزوفلاوون جنستین باعث جلوگیری از ترشح سلکتین و دیگر عناصر مضر در رگها می شود. 

کودکان دارنده گروه خون A نسبت به عفونت گوش آسیب پذیر تر اند. کودکان گروه خون A پنجاه درصد بیشتر از عفونت رنج می برند. باکتریهایی که باعث عفونت گوش می شوند علاقه بسیار زیادی به آنتی ژن نوع گروه خون A دارند. این مسئله در مورد غیر سکرتورها شدیدتر است. از دیگر دلایل، می توان ترشح زیاد مخاط در دارندگان گروه خون A را نام برد. ترشح زیاد مخاط می تواند عفونت گوش و بعضی از مشکلات تنفسی را باعث شود.

در کودکان دارنده گروه خون A علت ترشح زیاد مخاط، مصرف لبنیات است. در کودکان دارنده گروه خون A در کودکی بیشتر به آسم مبتلا می شوند. در مجموع دارندگان گروه خون A نسبت به آسم آسیب پیر تر هستند.

افراد دارنده گروه خون A ای که پروتئین حیوانی مخصوصاً گوشت قرمز زیاد مصرف می کنند از سندروم نشت روده رنج می برند. دارندگان گروه خون A، آنزیمهای گوارشی مناسب برای هضم گوشت را ندارند و این باعث هضم ناقص پروتئین می شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *