آجیل پلو هندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

برنج ……………………………………………. نیم کیلو
بادام هندی …………………………………… نصف فنجان
کشمش ………………………………………. ½ فنجان
کنجد سائیده شده …………………………… ۱ قاشق غذاخوری
زرد آلو خشک …………………………………. ¾  فنجان
زعفران آب گرفته ……………………………… ۱ فنجان 
پسته خلال …………………………………….. ¼  فنجان
روغن زیتون ……………………………………. ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده ………………………………….. نصف بوته
پیاز ریز شده …………………………………… نصف بوته
زیره ……………………………………………… ½  قاشق غذاخوری
هل …………………………………………….. ۴ دانه
دارچین ………………………………………… ۱ قاشق مرباخوری
آب ……………………………………………… ۲ لیوان
کره ……………………………………………… ۵۰ گرم
روغن ………………………………………….. ۱ قاشق سوپخوری 

 

طرز تهیه :

برنج را پس از شستن به مدت ۳۰ دقیقه خیس می کنیم. روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده، پیاز ریز شده، ادویه، کنجد ساییده، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که طلایی شد برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را در مواد ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد برچیده شود در حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم کافی است. سپس زرد آلو، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *