مواد لازم :
برنج ……………………………………………. نیم کیلو
بادام هندی …………………………………… نصف فنجان
کشمش ………………………………………. ½ فنجان
کنجد سائیده شده …………………………… ۱ قاشق غذاخوری
زرد آلو خشک …………………………………. ¾ فنجان
زعفران آب گرفته ……………………………… ۱ فنجان
پسته خلال …………………………………….. ¼ فنجان
روغن زیتون ……………………………………. ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده ………………………………….. نصف بوته
پیاز ریز شده …………………………………… نصف بوته
زیره ……………………………………………… ½ قاشق غذاخوری
هل …………………………………………….. ۴ دانه
دارچین ………………………………………… ۱ قاشق مرباخوری
آب ……………………………………………… ۲ لیوان
کره ……………………………………………… ۵۰ گرم
روغن ………………………………………….. ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
برنج را پس از شستن به مدت ۳۰ دقیقه خیس می کنیم. روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده، پیاز ریز شده، ادویه، کنجد ساییده، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که طلایی شد برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را در مواد ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد برچیده شود در حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم کافی است. سپس زرد آلو، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.