گندم سیاه یک دانه مغذی بدون گلوتن است که قرن ها نزد مردم قاره آسیا مورد استفاده قرار می گرفته است، که اخیراً بطور روز افزون در میان مردم آمریکا، کانادا و قاره اروپا محبوب و محبوب تر می شود. گندم سیاه غنی از پروتئین و فیبر است و با محافظت از قلب، از ابتلا به دیابت و بیماری های گوارشی نیز پیشگیری می کند.
گندم سیاه با توجه به خواص مغدی که دارد شهرت فراوانی در بین گیاه خواران و افرادی که از رژیم غذایی بدون گلوتن پیروی می کنند کسب کرده است، زیرا علاوه بر تأمین انواع آمینو اسید ها، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها، کالری بسیار کم و عملاً بدون چربی در اختیار آن ها قرار می دهد.
یکی از خواص اصلی گندم سیاه در مقایسه با سایر غلات، نوعی ترکیب آمینو اسیدی است که نقش بسیار مهمی در فعالیت های بیولوژیکی همانند کاهش کلسترول، تنظیم فشار خون و تسکین یبوست ایفا می کند.
گندم سیاه در دو نوع دانه پوست کنده و آرد در دسترس عموم قرار دارد و می توان از آن به عنوان افزودنی در انواع غذاها، سوپ ها و سالاد ها و از آرد آن در تهیه کیک و نان استفاده کرد. گندم سیاه برخلاف نامش فاقد هرگونه گندم و پروتئین گلوتن بوده و از خانواده گیاهان چند ضلعی بشمار می رود.
یک پیمانه از این غله خوش طعم را با ۱/۵ پیمانه آب به همراه کمی نمک پخته و میل کنید. گندم سیاه را می توانید به همراه برنج نیز دم کرده و میل فرمائید. هم چنین می توانید از آن برای تهیه انواع آش، سوپ، انواع خوراک یا همانند برنج یا با برنج دم کرده میل فرمایید. از گندم سیاه می توان در تهیه انواع سالاد، صبحانه های لذیذ پنکیک، کرپ استفاده کرد.
یک ماده مغذی گیاهی در گندم سیاه وجود دارد که حاوی آنتی اکسیدانی ضروری برای سلامت قلب و عروق بوده و با فشار خون بالا و کلسترول های بد مبارزه می کند.
آنتی اکسیدان های موجود در گندم سیاه همانند عوامل درمانی در مقابل آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد (استرس های اکسید کننده) عمل کرده، و با حمایت از عملکرد سلولی و محافظت از DNA مانع از تشکیل سلول های سرطانی می شوند.
گندم سیاه حاوی ۱۲ نوع آمینو اسید ضروری برای رشد و سنتز عضلانی است که ساختمان یک پروتئین کامل را می سازند. حجم پروتئین موجود در گندم سیاه بسیار بیشتر از برنج، گندم، ارزن و ذرت است و اگر شما یک گیاه خوار هستید انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.
با وجود ۷ گرم فیبر در یک فنجان گندم سیاه علاه بر سیری طولانی مدت، دستگاه گوارش شما قادر خواهد بود مواد غذایی را راحت تر هضم و در روده ها به حرکت در آورد. هم چنین می تواند پروبیوتیک های ارزشمندی را تولید کند که با انتقال باکتری های سالم به روده، دستگاه گوارش را تغذیه می کند.
کربوهیدرات های پیچیده موجود در گندم سیاه به آهستگی وارد جریان خون شده و به شما کمک می کند مدت زمان بیشتری احساس سیری و با انرژی باشید و این روند به حفظ سطح قند خون و کاهش حساسیت بدن نسبت به تولید انسولین کمک میکند.
گندم سیاه از لحاظ بافت و شکل ظاهری بسیار شبیه جو و گندم سفید است، با این تفاوت که گندم سیاه فاقد گلوتن بوده و برای بیماران سلیاکی و افرادی که به آن حساسیت دارند بسیار مناسب است. با استفاده از غلات و دانه های بدون گلوتن از اختلالات گوارشی همانند نفخ، یبوست و اسهال پیشگیری کنید.
گندم سیاه غنی از ویتامین های گروه B و مواد معدنی همانند منگنز، منیزیم، زینک، آهن و فولات که به هضم غذا، رشد عضلات و ریکاوری بدن کمک شایانی می کنند.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.
سلام گندم سیاه برای فروش دارین ؟
سلام. بله میتونید از سایت سفارش دهید. OABSHOP.ir
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
کليه حقوق اين سايت متعلق به ( شرکت OAB ) میباشد.