گردو با نمک دریایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

گردو با نمک دریایی

مواد لازم:

گردو ………………….. ۲ فنجان

نمک دریایی ………. سه چهارم قاشق چایخوری

کره …………………… ۲ قاشق غذاخوری

رزماری خرد شده ………….. ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه …………………….. ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

فر را تا دمای ۱۵۰ درجه از قبل گرم کنید. کره را روی حرارت ملایم، درون ماهیتابه آب کنید و به آن رزماری، نمک دریا و فلفل اضافه کنید. سپس گردوها را به مخلوط کره اضافه کنید و خوب هم بزنید. گردوها را داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *