کوکی جو دوسر و گردو

کوکی جو دوسر و گردو

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه کوکی جو دوسر و گردو

مواد لازم:

• یک فنجان شکرقهوه ای
• یک قاشق پر کره بادام زمینی
• یک عدد تخم مرغ
• یک قاشق چایخوری وانیل مایع
• یک قاشق چای خوری دارچین

طرز تهیه:

ابتدا همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. هنگامی که مواد یکدست و کرمی شد یک لیوان و نیم جو دوسر پرک خرد شده اضافه کنید و سپس سه قاشق غذاخوری گردو خرد شده را اضافه کنید. همه مواد را تا یکدست شدن هم بزنید و به اندازه یک گردو در سینی فر بچینید. به مدت ۱۲ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ قرار دهید تا کوکی آماده شود. نوش جان!
با این مقدار مواد ۸ کوکی می توانید تهیه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *