کوکی جو دوسر محصولی جدید و کاملاً طبیعی از کمپانی OAB است که حاوی تکه های میوه خشک موز به همراه دانه چیا ارگانیک است.
این کوکی، در کنار طعم خاصی که در نتیجه ترکیب مواد ارگانیک و طبیعی به دست آمده به دلیل دارا بودن جودوسر و میوه های طبیعی، سرشاراز انواع ویتامین های گروه B و C بوده و با دارا بودن دانه چیا ارگانیک حاوی کلسیم و فیبر زیادی است.
این بیسکوئیت بدون تخم مرغ و شیر است و برای گیاهخواران و افراد با رژیم های لاغری و خاص بهترین انتخاب می باشد.
از آنجا که این کوکی از ترکیب دو ماده سودمند جودوسر و دانه چیا ارگانیک به دست آمده، لذا مدت زمان زیادی شما را سیر نگه داشته و بهترین صبحانه، عصرانه و یا میان وعده است.
شکر استفاده شده در تهیه این کوکی شکر قهوه ای است.
مناسب برای افراد سلیاکی: بسته به میزان حساسیت افراد مبتلا به سلیاک (Celiac Disease)، به گلوتن موجود در انواع گندم و جو و سایر غلات، مصرف جو دو سر به دلیل نداشتن گلوتن، بهترین غله انتخابی برای این دسته از افراد است.
کاهش کلسترول خون: فیبر محلول به پایین آمدن سطح کلسترول خون کمک شایانی می نماید. تحقیقات نشان داده است که فیبرهای غذایی محلول موجود در جو دوسر و سبوس آن که از نوع بتا- گلوکان هستند، ۲۰ درصد از میزان کلسترول بد خون (LDL) را کاسته و سطح کلسترول خوب (HDL) را حداقل ۱۵ درصد افزایش می دهند.
کاهش فشار خون: مصرف جو دو سر در پایین آوردن فشار خون موثر بوده و احتمال سکته های قلبی و مغزی را کاهش داده و در بهبود کارآیی قلب بسیار مفید است.
کاهش وزن: خوردن جو دو سر نه تنها فیبرهای مورد نیاز روزانه را به بدنتان می رساند، بلکه در کاهش وزن شما نیز موثر است. از آنجا که این غله آب زیادی را به خود جذب می کند، مصرف کم آن باعث پر شدن معده و احساس سیری می شود در نتیجه اشتهای شما نیز تنظیم می شود.
درمان یبوست: فیبر نامحلول این غله باعث بهبود کار دستگاه گوارش شده، فعالیت روده ها را توان بخشیده و در درمان یبوست و جلوگیری از هموروئید بسیار مفید است.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
کليه حقوق اين سايت متعلق به ( شرکت OAB ) میباشد.