کتلت ماهی سالمون با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

روش پخت کتلت ماهی سالمون با کینوا

مواد لازم:

• ماهی سالمون
• ۱۸۰ گرم کینوا پخته شده
• کلم کیلی یا جعفری به مقدار لازم
• هویج و خیار به مقدار لازم
• نمک دریا و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا ماهی سالمون را چرخ کرده سپس جعفری را خرد کرده و هویج و خیار را رنده می کنیم. اکنون نمک و فلفل را به سبزیجات اضافه می کنیم و کینوا پخته شده را به ترکیب اضافه و خوب هم می زنیم.
حال مخلوط را به شکل دلخواه مثلاً به شکل توپ در داخل روغن زیتون سرخ می کنیم. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *