کالری ادویه جات

کالری ادویه جات

مطلب را به اشتراک بگذارید

کالری ادویه جات

ادویه جات

نوع

میزانکالری نوع

میزان کالری

نشاسته ذرت
(۱۰۰ گرم)

۳۷۵ دانه رازیانه
(۱۰۰ گرم)

۳۴۵

کچاپ
(۱۰۰ گرم)

۹۷ دانه زیره سبز
(۱۰۰ گرم)

۳۷۵

فلفل سیاه
(۱۰۰ گرم)

۲۵۵ دانه زیره سیاه
(۱۰۰ گرم)

۳۳۳

فلفل سفید
(۱۰۰ گرم)

۲۹۶ ریحان خشک شده
(۱۰۰ گرم)

۲۵۱

سرکه بالزامیک
(۱۰۰ گرم)

۲۰۰ برگ گشنیز خشک شده
(۱۰۰ گرم)

۲۷۹

سرکه معمولی
(۱۰۰ گرم)

۰ شوید خشک شده
(۱۰۰ گرم)

۲۵۳

سرکه سیب
(۱۰۰ گرم)

۰ مرزنجوش خشک شده
(۱۰۰ گرم)

۲۷۱

پودر خرنوب
(۱۰۰ گرم)

۳۲۰ پونه کوهی خشک شده
(۱۰۰ گرم)

۳۰۶

پودر کاری
(۱۰۰ گرم)

۳۲۵ رزماری خشک شده
(۱۰۰ گرم)

۳۳۱

پودر جوز
(۱۰۰ گرم)

۵۲۵ نعناع خشک شده
(۱۰۰ گرم)

۲۸۵

پودر زرد چوبه
(۱۰۰ گرم)

۳۵۴ آویشن خشک شده
(۱۰۰ گرم)

۲۷۶

پودر فلفل شیرین
(۱۰۰ گرم)

۰ جعفری خشک شده
(۱۰۰ گرم)

۲۷۶

پودرکاکائو
(۱۰۰ گرم)

۶۷ مایونز (۱۰۰ گرم)

۶۰۰

پودر دارچین
(۱۰۰ گرم)

۲۶۱ ملاس (۱۰۰ گرم)

۲۹۰

پودر میخک
(۱۰۰ گرم)

۳۲۳ خردل آماده بدون سرکه
(۱۰۰ گرم)

۶۷

ترخون (۱۰۰ گرم)

۲۹۵ زعفران (۱۰۰ گرم)

۳۱۰

فلفل قرمز (پاپریکا)
(۱۰۰ گرم)

۲۸۹ شکر قهوه ای
(۱۰۰ گرم)

۳۷۷

مرزه (۱۰۰ گرم)

۲۷۲ شکر ارگانیک
(۱۰۰ گرم)

۳۳۳

نمک دریا

۰ فروکتوز
(۱۰۰ گرم)

۳۶۸

استویا
(۱۰۰ گرم)

۰ دکستروز
(۱۰۰ گرم)

۳۷۵

تمبر هندی خام
(۱۰۰ گرم)

۲۳۹ سس سویا
(۱۰۰ سی سی)

۷۳

پودر زنجبیل
(۱۰۰ گرم)

۳۴۷ هل
(۱۰۰ گرم)

۳۱۱

پودرژله (۱۰۰ گرم)

۳۳۵

   

 

 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *