چیکن انچیلادا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

پنیر چدار ………………………….. ۱ پیمانه
خامه ترش …………………………. ½ پیمانه
پیازخرد شده ……………………….. ۱ عدد
فیله سینه مرغ ……………………… ۴ عدد
جعفری خرد شده …………………… ۱ قاشق سوپ خوری
پودر چیلی ………………………… ۱ قاشق سوپ خوری
پونه ……………………………………. ½ قاشق چای خوری
سس تاکو ……………………………. ۳۷۰ گرم
سیر رنده شده ………………………. ۱ حبه
سس گوجه فرنگی ………………….. ۴۵۰ گرم
آب …………………………………….. ½ پیمانه
نان ترتیلا …………………………….. ۸ عدد
نمک و فلفل …………………………. به میزان لازم

فلفل دلمه ای خرد شده …………… ½ پیمانه

طرز تهیه :

برای تهیه چیکن آنچیلادا، ابتدا فر را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. در یک قابلمه مرغ را با کمی آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد. سپس مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. پیاز، جعفری، خامه ترش و ۱ پیمانه پنیر چدار، پونه وفلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که پنیر چدار آب شود. سس گوجه فرنگی، نمک، آب، پودر چیلی (تند)، فلفل دلمه ای و سیر را نیز اضافه کنید. مقداری از مواد را در هر نان ترتیلا بریزید و نان ها را بپیچید و در سینی مخصوص فر قرار دهید. روی آن ها را با سس تاکو و پنیر چدار بپوشانید. چیکن آنچیلادا را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. قبل از سرو ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا در فر بماند و کمی سرد شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *