چای سبز و سرطان سینه

مطلب را به اشتراک بگذارید

مطالعات اخیر نشان می دهد که مصرف چای سبز فرد را از ابتلا به سرطان سینه محافظت می کند. 
زنانی که قبل از یائسگی چای سبز مصرف می کنند تعداد کمتری از غدد لنفاوی متاستاز را دارند.
همچنین مصرف چای سبز بین زنان یائسه همبستگی بین هورمون های استروژن و پروژسترون را زیاد می کند.
یکی از راه هایی که چای سبز به کاهش سرطان سینه کمک می کند افزایش میزان هورمون استروژن در کبد می باشد. 
این فرایند از طریق ترکیب هورمون استروژن با گلوکورونیک اسید صورت می گیرد که در نهایت از بدن دفع می شود. 
چای سبز به عملکرد بهتر شیمی درمانی نیز کمک می کند.                               
اسید آمینه موجود در برگ چای سبز، با کمک داروی شیمی درمانی به کاهش وزن تومور سرطانی کمک می کند. 
تیانین موجود در چای سبز غلظت بافت تومور را به کمک شیمی درمانی کاهش می دهد. 
سرطان سینه یکی از شایع ترین سرطان ها در میان زنان کشورهای توسعه یافته است.
چای سبز به عنوان یک عامل طبیعی امیدوار کننده برای پیشگیری از سرطان پیشنهاد شده است به دلیل اینکه فاقد اثرات سمی می باشد. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *