چای سبز و سرطان خون

مطلب را به اشتراک بگذارید

مکمل های حاوی مواد شیمیایی موجود در چای سبز باعث به تاخیر انداختن یا جلوگیری از شیمی درمانی برای افراد مبتلا به سرطان خون می شود.  
به بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان خون مصرف چای سبز با دوز بالا پیشنهاد می شود.
در بسیاری بیمارستان ها به افرادی که حتی علائم سرطان خون در آنها دیده می شود چای سبز تجویز می شود که تا حدی اثر بخش بوده است.  
کاتچین موجود در چای سبز دارای آنتی اکسیدان قوی می باشد که برای افراد مبتلا به سرطان خون موثر است. 
ترکیب EGCG موجود در چای سبز ضد سرطان می باشد و آزمون های بالینی نشان داده است فعالیت آنتی اکسیدانهای این ترکیب و اکسیژن موجود درآن باعث می شود به غشای سلولی آسیب کمتری وارد شود و در نتیجه بدن حالت دفاعی بیشتری نسبت به سرطان از خود نشان می دهد.
دانشمندان معتقدند برخی پروتئین های موجود در بدن در شکل گیری و تکثیر سلول های سرطانی نقش مهمی ایفا می کنند و چای سبز در مهار این پروتئین ها نقش اساسی دارد. 
مطالعات نشان داده است نوشیدن چای سبز باعث سرکوب ویروس لیمفوتروپیک نوع ۱ می شود. این ویروس اگر گسترش پیدا کند فرد به سرطان خون مبتلا می شود.
سرطان خون به سن، تغذیه نامناسب، شیمی درمانی و حتی سیگار کشیدن مربوط می شود.
EGCG موجود در چای سبز باعث بلوک شدن فرایند رشد اندوتلیال عروقی(VEGF) می شود. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *