پودر جوانه گندم ۲۰۰ گرمی

پودر-جوانه-گندم

مطلب را به اشتراک بگذارید

در مورد پودر جوانه گندم در این مطلب برای شما توضیح داده ایم.

با ما همراه باشید.

پودر جوانه گندم OAB

جوانه گندم ( Wheat Sprout ) به عنوان یک مکمل غذایی از ارزش غذایی بسیار خوبی برخوردار است. یک منبع عالی از پروتئین های گیاهی، همراه با فیبر و چربی های سالم. همچنین منبع خوبی از منیزیم، روی، پتاسیم و فسفر است.

پودر جوانه گندم سرشار از ویتامین E، ماده مغذی ضروری با خاصیت آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدان ها باعث کاهش رادیکال های آزاد در بدن می شوند و برای پیشگیری از بیماری ها بسیار مفید می باشند. این محصول به تقویت ایمنی بدن و سلامت قلب کمک می کند.

افزودن آن به صبحانه یا اوتمیل جو دوسر، ماست یا اسموتی یک روش عالی برای جذب فیبر غذایی محسوب می شود. فیبر در بدن، از یبوست جلوگیری می کند.

پودر-جوانه-گندم-OAB

خواص پودر جوانه گندم از نظر طب

– افزایش دریافت فیبر از طریق مواد غذایی مانند پودر جوانه گندم، علاوه بر جلوگیری از یبوست، می تواند برای قند خون مفید باشد. فیبر، باعث کاهش سرعت جذب قند در جریان خون می شود و ضمن جلوگیری از افزایش آن، به تنظیم سطح قند خون کمک می کند.

– به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی زیاد، در پیشگیری و درمان سرطان مفید می باشد.

– این محصول به کنترل سطح کلسترول کمک می کند. همچنین می تواند به درمان علائم یائسگی کمک کند.

پودر جوانه گندم را می توانید به محصولات پخته شده یا شِیک های پروتئینی اضافه کنید تا به سرعت ارزش غذایی و همچنین فواید سلامتی وعده غذایی شما را افزایش دهد.

این محصول را می توانید در تهیه انواع صبحانه های فوری، نوشیدنی ها، معجون،، سالاد ها، دسر، ماست و یا در انواع پوره میوه بریزید و میل نمایید. همچنین می توانید انواع کیک، شیرینی و بیسکویت های لذیذ را با آن تهیه فرمایید. قابل استفاده در تهیه انواع غذاها مانند کتلت، دلمه، انواع خورشت و سوپ است.

این محصول حاوی فیبر بالا، آهن، کلسیم، گروه ویتامین B و مواد معدنی نیز می باشد. می توانید از مغازه ها یا بصورت آنلاین خریداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *