وقتی نباید مسواک زد

مطلب را به اشتراک بگذارید

دندانپزشکان هشدار دادند مسواک زدن دندان ها ظرف نیم ساعت بعد از مصرف یک وعده غذایی یا نوشیدن یک فنجان قهوهمی‌تواند آسیب جدی به دندان ها وارد کند. پس از مصرف مایعات یا مواد غذایی اسیدی، این اسید می‌تواند مینای دندان‎ ‎و حتی ‏لایه زیرین آن موسوم به دنتین را تخریب کند‎.‎
اگر زمان مسواک زدن دندان ها مناسب نباشد یعنی ظرف ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت پس از صرف غذا یا نوشیدنی‌ها، اسید ‏موجود در مواد غذایی به سطح عمیق‌تر دندان ها راه پیدا می‌کند و در نتیجه خیلی سریع تر موجب پوسیدگی و تخریب دندان ‏ها می‌شود. 
دکتر هووارد آر. گامبل، رییس آکادمی دندانپزشکی عمومی در انگلیس تاکید کرد: اگر بلافاصله بعد از غذا خوردن، مسواک ‏بزنید در واقع باعث می‌شوید که اسید از مینای دندان عبور کرده و به لایه‌های عمیق تر آن برسد که حاصل آن پوسیدگی ‏سریع تر دندان است. 
به این ترتیب دندانپزشکان توصیه می‌کنند بویژه در مواردی که از مایعات اسیدی یا مواد غذایی ادویه دار استفاده می‌کنید ‏حتما بین نیم تا یک ساعت صبر کنید و پس از آن مسواک بزنید تا بتوانید به اندازه کافی از اثرات منفی مصرف مواد اسیدی ‏بر روی دندان‌ها جلوگیری نمایید.‏

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *