وافل با آرد جو دسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

وافل با آرد جو دسر : صبحانه گرم

 

 

مواد لازم :

آرد جو دوسر …. ۲ پیمانه

شکر …. یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر …. یک قاشق غذاخوری

نمک دریا … نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ …. ۲ عدد

شیر …. یک و نیم پیمانه

روغن …. ۲ قاشق غذاخوری

عصاره وانیل … ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

از قبل دستگاه وافل ساز را روشن کرده تا گرم شود. در کاسه ای بزرگ آرد جو دوسر، شکر، بیکینگ پودر و نمک دریا را با هم مخلوط کنید. زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید و جداگانه هم بزنید. به زرده تخم مرغ شیر، کره و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.سفیده تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. سپس تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایه یکدست داشته باشید. با استفاده از یک ملاقه مقداری از مایه را روی قالب وافل ساز بریزید و در دستگاه را ببندید، وافل ها حدود ۲ دقیقه نیاز دارد تا پنجره ای طلایی رنگ شود و سپس در بشقاب مناسب بگذارید. کمی توت فرنگی خرد شده و خامه هم زده جهت تزیین روی آن قرار دهید و از شیرینی لذیذ خود لذت ببرید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *