نه مزیت زردچوبه ارگانیک برای بدن

نه مزیت زردچوبه ارگانیک برای بدن

مطلب را به اشتراک بگذارید

نه مزیت زردچوبه ارگانیک برای بدن
مبارزه علیه سرطان روده بزرگ :

زردچوبه ارگانیک و کورکومین (ماده اصلی تشکیل دهنده زردچوبه) هر دو توانایی مبارزه با سرطان روده بزرگ را دارند .

جلوگیری از بیماری های عصبی :

زردچوبه ترکیبی غنی است که باعث متوقف شدن فعالیت های سلول های مضر بدن و مغز می شود و برای پیشگیری و درمان بیماری های مغذی مفید است.

باعث درمان بیماری صرع :

عطر مخصوص زردچوبه دارای خواص ضد تشنجی است و باعث درمان بیماری صرع می شود.

کمک به کاهش ورم و درد مفاصل:

زردچوبه دارای خاصیت ضد درد است و التهاب و سفتی مربوط به آرتریت روماتوئید و آرتروز را درمان می کند.

باعث بهبود عملکرد کبد می شود:

زردچوبه مثل محافظ برای بدن عمل می کند و همه اینها به دلیل خاصیت ضد التهابی زردچوبه است.

مبارزه علیه سرطان سینه:

مصرف زردچوبه مانع رشد TPA ها می شود.(TPA عامل رشد تومور ها)

برخی از سلول های سرطان خون را از بین می برد:

ماده های موجود در زردچوبه باعث کشتن و از بین بردن سلول های سرطان خون می شود.

تسکین افسردگی و اضطراب :

استفاده از زردچوبه ارگانیک باعث تسکین و تعادل اعصاب می شود.

بهبود سرماخوردگی :

ورکومین زردچوبه، توانایی ضد التهابی دارد و می تواند برای گرفتگی بینی و سرما خوردگی مفید باشد.

 

 

 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *