نظر دکتر محمد دریایی در رابطه گروه خونی B با یبوست و بیماری های گوارشی

مطلب را به اشتراک بگذارید

یبوست

یبوست هنگامی پیش می آید که مدفوع بسیار سفت شود و یا برنامه دفع شخص به هم خورده و کمتر به دستشویی برود. یبوست مزمن به علت عادت های تغذیه ای اشتباه و خوردن غذاهای کم فیبر و نوشیدن کم آب است. از دیگر عوامل یبوست مصرف زیاد مسهل ها، داشتن برنامه روزانه پر استرس و مسافرت که باعث به هم خوردن برنامه غذایی و خواب می شود، فقدان فعالیت بدنی، بیماری، مشکلات دردناک مقعد و بعضی از دارو ها است.

تمام گروه های خونی نسبت به یبوست آسیب پذیرتر هستند. یبوست بیماری نیست بلکه از علایم هشدار دهنده ای است که سیستم گوارش بدنتان دچار مشکلی شده است و مطمئن باشید که دلیل آن در رژیم غذایی تان نهفته است. مصرف غذاهایی که فیبر زیاد دارند، نوشیدن آب کافی و ورزش کردن به طور منظم برای رفع یبوست مؤثر است. بسیاری برای رفع یبوست از مسهل ها استفاده می کنند اما مصرف این داروها دلیل اصلی یبوست که به هم خوردن ریتم طبیعی سیستم گوارشی می باشد را بر طرف نمی کنند. روش از بین بردن یبوست برای همیشه تغذیه صحیح می باشد. دارندگان گروه خون O، A، B، AB می توانند علاوه بر مصرف سبزیجات و میوه های پرفیبر از سبوس جو دوسر برای رفع یبوست استفاده کنند.
•   مسهل ها و مصرف مداوم آن ها می تواند باعث یبوست شود و  در روند طبیعی دفع، اختلال ایجاد کند و همچنین می توانند برای افرادی که از بیماری کرون رنج می برند (مخصوصاً افراد دارنده گروه خون O) بسیار مضر باشند.

شما عزیزان برای برطرف شدن یبوست می توانید به سادگی از رژیم گروه خون خود پیروی کنید و برای این منظور کافیست کتاب بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید نوشته دکتر آدامو با ترجمه روان آلینا برخورداریان را مطالعه کنید.                                  

لکتین های غذاها : چسبی خطرناک

واکنش لکتین های مخرب برخی غذاها  در سیستم گوارشی مخرب تر است و معمولاً باعث التهاب و حساس شدن لایه مخاطی روده ها شده و می تواند علایمی همچون حساسیت های غذایی را به وجود آورد.

گفتن این مطلب برای آن نیست که شما از خوردن غذا بترسید. بسیاری از غذاها لکتین های خاص خود را دارند و تنها با گروه خون خاصی واکنش نشان می دهند. 

برای مثال گلوتن که لکتین موجود در گندم و سایر غلات است، به لایه درونی روده کوچک چسبیده و باعث التهاب و درد در بعضی از گروه های خونی مخصوصا گروه خون O  و B می شود.

بیماری های کرون و کولیت و گروه خون 

این دو بیماری بیماری هایی هستند که باعث درد، ناراحتی، رنج و از دست دادن خون می شوند. لکتین های موجود در بعضی از غذا ها باعث تحریک لایه مخاطی سیستم گوارش می شوند. از آنجایی که بسیاری از غذاها حاوی لکتین های ویژه گروه خون هستند، افراد با گروه های خونی متفاوت می توانند به بیماری های مشترک به دلیل لکتین های متفاوت مبتلا شوند.

در دارندگان گروه خون A و AB بیماری کرون و کولیت معمولاً ریشه در استرس دارد. اگر شما دارنده گروه خون A و AB هستید و از بیماری روده تحریک پذیر رنج می برید، به میزان استرس خود و چگونگی کنترل آن توجه بسیاری داشته باشید.

دارندگان گروه خون O بیشتر مبتلا به کولیت زخم دار می شوند، که در هنگام دفع، دچار خونریزی می شوند. این می تواند به علت فقدان فاکتور های انعقاد خون در دارندگان این نوع گروه خونی باشد. افراد دارنده گروه خون A، B، AB بیشتر دچار نوع کولیت مخاط دار می شوند که خونریزی زیادی ندارد. در هر دو نوع کولیت از رژیم غذایی ویژه گروه خون خود پیروی کنید زیرا با این رژیم غذایی بسیاری از لکتین هایی که باعث تحریک و تشدید بیماری تان می شوند از برنامه غذایی حذف می گردند.

دارندگان گروه خون A دارای سیستم گوارشی هستند که هضم پروتئین و چربی های حیوانی توسط آن بسیار سخت است. دارندگان گروه خون A و AB می بایست رژیم غذایی غنی از فیبر  و عاری از فراورده های حیوانی را دنبال کنند.

دارندگان هر ۴ گروه خون باید جهت برطرف شدن یبوست غذاهای زیر را میل کنند:

مایعات  به میزان کافی 
آناناس و گیلاس

چای سبز 
روغن زیتون
انجیر 
سبزیجات سبز 
عسل خالص

جو دوسر به دلیل فیبر بالا (زیرا ۱۵ برابر خود آب جذب می کند و ضد یبوست است.)              

گروه خون O

غذا هایی که عامل یبوست  هستند:

گندم

عامل اصلی یبوست و دیابت است.

ذرت و سیب زمینی و خیار و کیوی

عامل اصلی بیوست و دیابت است. باعث اخلال در کار انسولین شده و روند سوخت و ساز را کاهش می دهد.

انواع لوبیا

همچون لوبیا قرمز و سفید و چیتی که کاربرد کالری را مختل می سازد و یبوست به وجود می آورد.

انواع عدس

عامل نفخ و هضم نادرست و بیماریهای روده ای است.

لبنیات

لکتین مضر در لبنیات با آنها ناسازگار و هضم و جذب را کند کرده و عامل بیماری های روده ای و یبوست است.

روغن ذرت و روغن سویا

از بدترین روغنهایی است که بر روی گوارش و بروز بیماری های قلبی نقش اساسی دارد.

غذاهایی  که ضد یبوست هستند:

گوشت قرمز

به کارائی سوخت و ساز کمک می کند.

غذاهای دریایی

حاوی ید بوده و کار غده تیروئید را افزایش می دهند.

روغن زیتون فرابکر

بهترین و تنها روغن مناسب برای برطرف کردن یبوست است.

جگر

غنی از ویتامین B بوده و سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.

چای سبز و بهارنارنج

 مانند مسهل عمل کرده و بر طرف کننده یبوست است.

اسفناج و بروکلی و گیلاس و انبه

به کارائی سوخت و ساز بدن کمک می کنند و یبوست و مشکلات روده ای را از بین می برد.

گروه خون A 

غذا هایی که عامل یبوست هستند: 

گوشت قرمز

هضم آن به سختی انجام می پذیرد و به صورت چربی در بدن ذخیره شده و عامل سمی شدن دستگاه گوارش است و یبوست به وجود می آورد.

لبنیّات

لکتین مضر در لبنیات با آنها ناسازگار و هضم و جذب را کند کرده و عامل بیماری های روده ای و یبوست است.

لوبیای قرمز

سیستم گوارشی را مختل می کند.

گندم (در صورت مصرف زیاد)

کارایی انسولین را متوقف می کند و گلوتن گندم عامل یبوست است.

روغن ذرت

عامل اخلال در متابولیسم و گوارش را مختل می کند.

غذا هایی که ضد یبوست هستند:

روغن زیتون

باعث کارکرد بهتر دستگاه گوارش شده و از تجمع مایعات در بدن جلوگیری می کنند و یبوست را بر طرف می کند.

غذاهای تهیه شده از سویا

باعث بالا بردن سوخت و ساز بدن می شوند.

چای سبز و گل سرخ

سوخت و ساز را منظم کرده و باعث تحرک روده ها می شوند.

آناناس و گیلاس و توت سفید و انجیر

سوخت کالری را افزایش داده و تحرک روده ها را بالا می برد.

گروه خون B

غذا هایی که عامل یبوست هستند: 

ذرت

باعث اخلال در کار انسولین شده و روند سوخت و ساز را کاهش می دهد.

انواع عدس

عامل اخلال در متابولیسم بدن است.

مرغ

عمل گوارش را مختل می سازد و باعث افت قند خون و عامل یبوست است.

کنجد

عمل گوارش را مختل می سازد و باعث افت قند خون و عامل یبوست است.

گندم

از مهمترین عوامل بروز یبوست است و عمل سوخت و ساز را مختل کرده و به صورت چربی در بدن ذخیره می شود و هیچ گونه انرژی در بدن ایجاد نمی کند.

بادام زمینی

متابولیسم را مختل کرده و باعث ایجاد مشکل در کار کبد می شود.

غذا هایی که ضد یبوست هستند:

چای سبز و به لیمو

کارائی سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و ضد یبوست است.

جگر

غنی از ویتامین B بوده و سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.

گوشت قرمز

به کارائی سوخت و ساز کمک می کند و ضد یبوست است.

تخم مرغ و لبنیات کم چرب

به کارائی سوخت و ساز کمک می کند و ضد یبوست است.

روغن زیتون

ضد کاهش قند خون است و یبوست را کاملا برطرف می کند.

گروه خون AB

غذا هایی که عامل یبوست هستند: 

گوشت قرمز زیاد

سوخت و ساز را مختل کرده و به صورت چربی در بدن ذخیره شده و در روده ها ایجاد سم می نماید.

لوبیا قرمز

باعث کمبود کارائی انسولین شده و سوخت و ساز را مختل می کند.

موز و باقالا

موجب افت ناگهانی قند خون می شوند.

روغن ذرت

عامل اخلال در متابولیسم و گوارش را مختل می کند.

مرغ

موجب افت ناگهانی قند خون می شود و از عوامل اصلی یبوست است.

گندم زیاد و ذرت

متابولیسم بدن را مختل می سازد و عامل یبوست است.

 غذا هایی که ضد یبوست هستند:

پنیر سویا

متابولیسم بدن را افزایش می دهد و ضد یبوست و ضد سرطان است.

غذاهای دریائی مجاز

باعث افزایش سوخت و ساز بدن می شود.

لبنیّات

باعث تولید انسولین در بدن  می شود.

چای سبز و لیمو

عمل متابولیسم را افزایش می دهند.

روغن زیتون

باعث تولید انسولین در بدن می شود و یبوست را کاملا بر طرف می کند.

آناناس

متابولیسم و عمل هضم را افزایش می دهند و ضد یبوست است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *