نحوه ی زندگی اکتسابی برای سالمندان دارنده ی گروه خون A

مطلب را به اشتراک بگذارید

نکات زیر از کتاب “زندگی مناسب بر اساس گروه خون” نوشته دکتر آدامو ، برای ساختن یک زندگی سالم و داشتن عمری طولانی برای گروه خونی O انتخاب شده است. شما می توانید با تهیه این کتاب به مطالعه بیشتر در خصوص ساختن یک زندگی سالم و داشتن عمری طولانی برای خود و والدینتان بپردازید.
وضعیت گروه خون A به طوری است که در سنین بالا دچار مشکلات زیادی می شوند. البتّه تمام این مشکلات می تواند با تکنیک های درست حل شود. به موارد زیر توجه فرمایید:
• در افراد دارنده گروه خون A میزان اسید معده پایین است. در سالمندان این میزان به مقدار بیست درصد کاهش می یابد. بسیار مهم است که رژیم غذایی خاص برای گروه خونی A را دنبال نمایید تا میزان اسید معده خود را متعادل نگه دارید و به هضم هر چه بهتر کمک نمایید. از نوشیدنی های گازدار بپرهیزید.
• مشکلات خواب و کم خوابی در سنین بالا بیشتر می شود. پیروی از یک برنامه ی مشخّص خواب، دشوار می گردد . میزان مصرف ویتامین ۱۲ را افزایش دهید و یا از مکمل ملاتونین استفاده کنید.
• پس از سن شصت سالگی حس بویایی کمتر و در برخی مواقع کاملا از بین می رود. حس بویایی نقش اساسی در حس چشایی دارد. حس بویایی و چشایی هر دو در ترشح آنزیم های هضم نقش اساسی دارند. دربرخی مواقع به علّت کاسته شدن این دو حس، اشتهای این افراد کم شده و یا دربرخی از سالمندان این گروه منجر به کم خوری زیاد می شود. همچنین تشخیص ندادن بوها می تواند خطرناک باشد زیرا شناسایی غذاهای فاسد را دشوار می کند و به علّت ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن به ویژه در سالمندان این گروه، می تواند منجر به عفونت های باکتریایی گردد.
• استرس بالا و ترشح کورتیزول زیاد می تواند منجر به پوکی استخوان شود. روزانه به ورزش های آرامبخش و کششی بپردازید. کورتیزول بالا رابطه ی مستقیم با بیماری آلزایمر و فراموشی و حواس پرتی دارد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک نمکی

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک بدون نمک

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *