ناگت مرغ با دانه چیا، یک غذای رژیمی

مطلب را به اشتراک بگذارید

ناگت مرغ با دانه چیا، یک غذای رژیمی

مواد لازم:

  • نیم کیلو سینه مرغ (بدون پوست و استخوان، خرد شده و پخته شده)
  • ۳/۴ فنجان تخم کتان
  • ۱/۴ فنجان دانه چیا
  • ۱/۴ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • یک قاشق چایخوری نمک دریا
  • یک قاشق چایخوری آویشن
  • نصف قاشق چایخوری ریحان خرد شده
  • ۲ حبه سیر
  • ۲ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

ابتدا فر را با ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. در ظرفی متوسط تخم کتان، دانه چیا، پنیر پارمزان، نمک دریا، ریحان و سیر را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها را شکسته و با هم مخلوط کنید.

مرغ های خرد شده را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید، سپس در مخلوط دانه چیا بغلتانید و داخل سینی فرر قرار دهید. ناگت ها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا خوب پخته شود. به دلخواه به جای مرغ می توانید از گوشت بوقلمون استفاده کنید. نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

4 پاسخ

  1. من واقعا خیلی دوست دارم یه سری از محصولاتتون رو بخرم ولی از اونجا که فقط میتونم اینترنتی و از دیجی کالا و کوثر سفارش بدم و دیجی کالا برای شهرهایی به غیر از کرج و تهران ارسال نمیکنه و تو کوثر هم که نیستن :(((

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *