مربای کیوی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای کیوی

مواد لازم ‏‎ :‎
کیوی تقریبا رسیده و سفت …………………. سه کیلوگرم
شکر ……………………………………………. دو کیلوگرم
آب ………………………………………………. سه پیمانه
وانیل ……………………………………………. ۱/۳ قاشق چایخوری
رنگ سبز مجاز خوراکی ……………………… چهار قطره
آبلیمو ………………………………………….. به میزان لازم
طرز تهیه ‏‎ :‎
کیوی‌ ها را شسته، پوست آنها را خیلی نازک بردارید و هر یک را به قطر یک سانتی‌متر برش بزنید‎.
شکر و آب را در قابلمه نسبتا بزرگی بجوشانید تا شربت غلیظ شود‎.
کیوی‌ها را در شربت خنک شده قرار داده آن را روی حرارت ملایم گذاشته تا بجوشد و وانیل را اضافه کنید‎.
این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارند و برای جوش آمدن ۲۵ دقیقه کافی است‎.
شربت را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه کنید. بعد از یکی، دو جوش دیگر ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید مربا ‏خنک شود. مربا را بعد از ۲۴ ساعت داخل شیشه ریخته و در یخچال بگذارید‎.‎
نکته ‏‎ :‎
برای خوش‌ رنگ شدن این مربا، چهار قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید‎.

میوه‌هایی که برای مربا در نظر گرفتید تازه، سالم، بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشد‎.‎

مصرف کیوی برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، O مضر و گروههای خونی A و B بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *