مارمالاد آلبالو با دانه چیا
ابتدا هسته آلبالوها را جدا کرده سپس داخل قابلمه ای بدون هیچ مواد اضافه روی حرارت قرار دهید تا بپزد. پس از ۳۰ دقیقه با استفاده از مخلوط کن آلبالو ها را پوره کرده و به پختن ادامه دهید. در همین حین دانه چیا را اضافه کرده و هم بزنید تا دانه چیا لعابدار شود. در انتهای پخت، کمتر از نصف لیوان عسل به پوره آلبالو اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه عسل و آلبالو با هم روی حرارت ملایم بپزید. این مقدار مواد حدود یک لیوان مارمالاد به شما خواهد داد. پس از این که مارمالاد پخته و کم آب شد، اجازه دهید خنک شود و داخل شیشه بریزید. مارمالاد آلبالو را می توانید تا یک ماه داخل یخچال نگه داری کنید. نوش جان!
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
کليه حقوق اين سايت متعلق به ( شرکت OAB ) میباشد.