قوطی فلزی جو دو سر پرک صبحانه ارگانیک ۳۰۰ گرمی

مطلب را به اشتراک بگذارید

در مورد قوطی صبحانه جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح داده ایم.

با ما همراه باشید.

قوطی فلزی جو دوسر پرک صبحانه ارگانیک OAB

قوطی صبحانه جو دوسر پرک ارگانیک OAB، حاوی غله ای سالم و مقوی، و دارای خواص بسیار زیادی است. نه تنها سرشار از فیبر، بلکه نسبت به دیگر غلات، پروتئین بالایی دارد و لاغر کننده است. جو دو سر پرک براحتی هضم می شود. همچنین حاوی مواد مغذی و منیزیم، آهن، فسفر و زینک است. سطح کلسترول و قند خون را کنترل می کند و مشکلات پوستی، اگزما و یبوست را نیز رفع می کند.

جو دوسر پرک OAB، برای دارندگان هر چهار گروه خونی مفید است. با آن می توان صبحانه، میان وعده، شیرینی و غذاهای لذیذی تهیه کرد.

جو دوسر پرک غله ای است رژیمی با فیبر بالا و حاوی آنتی اکسیدان های قوی و ویتامین هایی اعم از B و E و املاح معدنی است. فیبر این غله رژیمی به دو صورت محلول و غیر محلول است. جو دوسر، بر خلاف غلات دیگر، فاقد گلوتن می باشد. گلوتن نوعی پروتئین است که در گندم، جو و جو چاودار یافت می شود که در انواع مختلف نان نیز موجود است. اگر به گلوتن حساس باشید، بدن شما قادر به تحمل آن نبوده و دچار آسیب های قابل ملاحظه ای در دستگاه گوارش خواهید شد. 

جو-دوسر-پرک-صبحانه-ارگانیک-OAB-4

استفاده از قوطی صبحانه جو دوسر پرک ارگانیک OAB:

خواص جو دوسر پرک OAB:

مناسب برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک :

بسته به میزان حساسیت افراد مبتلا به سلیاک (Celiac Disease)، به گلوتن موجود در انواع گندم و جو و سایر غلات، مصرف جو دوسر به دلیل نداشتن گلوتن، بهترین غله انتخابی برای این دسته از افراد است. 

کاهش کلسترول خون :

فیبر محلول سطح کلسترول خون را کاهش می دهد. تحقیقات نشان می دهند که فیبرهای غذایی محلول موجود در جو دوسر پرک و سبوس آن که از نوع بتاگلوکان هستند، ۲۰ درصد از میزان کلسترول بد خون (LDL) را کاهش می دهند و سطح کلسترول خوب (HDL) را حداقل ۱۵ درصد افزایش می دهند.

استفاده از قوطی صبحانه جو دوسر پرک ارگانیک باعث کاهش فشار خون می شود:

مصرف جو دوسر در پایین آوردن فشار خون مؤثر است و احتمال سکته های قلبی و مغزی را کاهش می دهد. پس در بهبود کارآیی قلب بسیار مفید است.

تنظیم قند خون :

مصرف این غله در حفظ تعادل قند و انسولین خون بسیار مؤثر است، زیرا هضم نشاسته را کند می کند و عوارض ناشی از افزایش گلوکز خون که پس از خوردن غذا در این بیماران ایجاد می شود را کاهش می دهد. به همین دلیل بهترین غله برای افراد دارای دیابت نوع دو است.

از دیگر خواص استفاده از قوطی صبحانه جو دوسر پرک ارگانیک OAB کاهش وزن است:

مصرف جو دوسر پرک، فیبرهای مورد نیاز روزانه بدنتان را تأمین می کند و نیز باعث لاغری می شود. از آنجا که این غله آب زیادی را به خود جذب می کند، مصرف کم آن، باعث پر شدن معده و احساس سیری می شود در نتیجه اشتهای شما نیز تنظیم می شود. 

مبارزه با سرطان :

از خواص مهم جو دوسر پرک ، خاصیت ضد سرطانی آن است که به دلیل وجود فیبر زیاد در این غله است. فیبرهای غذایی با سلول های سرطانی مقابله کرده و از فعالیت آنها می کاهند و به بدن کمک می کنند تا با انواع سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ مقابله کند.

تقویت سیستم دفاعی بدن :

فیبر بتاگلوکان موجود در جو دوسر پرک، نه تنها از قلب شما محافظت می کند، بلکه سیستم دفاعی بدن شما را نیز تقویت می کند. همچنین جو دوسر پرک با کمک به سلول های خاصی که اولین سلولهای دفاعی بدن هستند باعث می شود تا بافت های عفونی سریعتر شناسایی شوند و بهبود یابند.

رفع مشکلات پوستی :

انواع ویتامینها، الیستاسین، ویتامین E، کلاژن و آهن موجود در این غله مانع پیری و چین و چروک پوست می گردند و از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و فرایند پیری را به تعویق می اندازند. ویتامین E موجود در این غله در التیام مشکلات پوستی مفید بوده و باعث شادابی و جوانی پوست می گردد.

زمان پخت جو دوسر پرک ارگانیک:

زمان پخت جو دوسر پرک درشت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می باشد و نوع خرد آن به مدت ۴ تا ۷ دقیقه می پزد. البته لازم به ذکر است، از آنجا که این غله از قبل بخار پز می شود، لذا به صورت خام نیز قابل مصرف است.

طرز تهیه غذای کودک:

۱ پیمانه از این محصول را در ۴ پیمانه آب، شیر یا آب انواع گوشت بریزید و ۳ الی ۵ دقیقه بپزید و با پوره انواع میوه و سبزی مخلوط کنید و به کودک خود بدهید. این پوره را می توانید بنابر ذائقه کودک خود شیرین کنید. جو دوسر پرک می تواند بهترین جایگزین انواع نان و سیب زمینی باشد. بهتر است در مورد رژیم غذایی کودک خود با پزشک مشورت نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *