قند خون خود را در سه ماهه دوم بارداری کنترل کنید

مطلب را به اشتراک بگذارید

در افراد دارنده گروه خون AB ، نامتعادلی در قند خون در نتیجه کم طاقتی  نسبت به مصرف زیاد کربوهیدرات هایی، مانند غلات و لوبیا ها و سیب زمینی به وجود می آید. با آنکه افزایش قند خون به میزان بسیار کم در سه ماهه دوم نرمال می باشد، اما مراقب باشید که قند خون شما از حد مجاز بالا نرود زیرا می تواند منجر به بروز دیابت  دوران حاملگی شود.
دیابت دوران حاملگی می تواند باعث تولد زودرس جنین و حتی ایجاد مشکلات مادرزادی گردد. داشتن علایم زیر می تواند اخطار دهنده نا متعادلی  قند خون باشند:
خستگی مفرط
گرسنگی بیش از حد
پوست خشک
اضطراب
سرگیجه
برای متعادل سازی قند خون:
• میزان مصرف پروتئین را افزایش داده و مصرف کربوهیدرات ها را کاهش دهید.
• از مصرف قند و شکر و نشاسته ها خودداری فرمائید.
• هر روز غذاهای غنی از فیبر مصرف نمائید.
• هرگز وعده های غذایی را حذف نکنید، ترجیحاً در روز شش وعده غذایی کوچک  میل کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *