فرنی کلاسیک با جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

فرنی کلاسیک با جو دوسر

مواد لازم:

  • ۸ قاشق چایخوری جو دوسر پرک خرد (معادل ۸۰ گرم)
  • ۵۰۰ میلی لیتر شیر کامل یا کم چرب یا آب
  • نمک دریا یددار به مقدار لازم
  • ۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای

طرز تهیه:

جو دوسر پرک، مایعات و نمک دریا را با یکدیگر بجوشانید و بعد از روی اجاق برداشته و درب ظرف را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه بگذارید. سپس فرنی به دست آمده را در یک ظرف ریخته و  روی آن را شکر قهوه ای بریزید و میل نمایید. نوش جان!

نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان:

  • جو دوسر پرک برای هر چهار گروه خونی بسیار سودمند است.
  • افراد با گروه خونی A بهتر است از شیر بز یا شیر سویا به جای شیر گاو استفاده کنند.
  • بیماران دیابتی می توانند به جای شکر قهوه ای از کرنبری یا انجیر خشک استفاده کنند.

ارزش غذایی تهیه شده با شیر کم چرب:

۳۱۵ کیلوکالری، ۱۳/۷ گرم پروتئین،۶/۸ گرم چربی، ۴۷/۵ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم فیبر

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *