غله کینوا، دوست خوب کودکان

مطلب را به اشتراک بگذارید

غله کینوا، دوست خوب کودکان

کینوا به عنوان یکی از بهترین مواد غذایی دنیا در نظر گرفته شده است. کینوا برای کودکانی که هنوز درمرحله رشد هستند نیز، مفید است. کینوا از لحاظ مواد معدنی و ویتامین D یکی از غنی ترین غلات شناخته شده است و یکی از این مواد معدنی کلسیم می باشد. کلسیم یکی از مواد مغذی مهم است که فرزندان شما باید حتماً آن را دریافت کنند. کلسیم باعث ایجاد استخوان های قوی در کودکان می شود.

یکی از خواص مهم دیگر کینوا برای کودکان اسید آمینه هیستیدین موجود در آن است. هیستیدین یکی از اسید آمینه های ضروری در پروتئین است که برای سلامت کودکان شما مزایای متعددی را به ارمغان می آورد. هیستیدین موجود در کینوا نقش تشکیل پروتئین و همچنین فرآیند متابولیسم را ایفا می کند.

کینوا، پروتئین گیاهی

کینوا به عنوان یک پروتئین کامل و گیاهی شناخته شده است. کینوا حاوی انواع مختلف اسید آمینه ضروری است و می تواند انتخاب خوبی برای تغذیه کودکان شما باشد. در واقع، یکی از مزایای سلامت کینوا، پروتئین موجود در آن است. پروتئین مسئول نگهداری و ساخت بافت بدن است. یک کودک معمولاً در حدود ۲۰-۳۰ گرم پروتئین در روز نیاز دارد. بنابراین، یک فنجان کینوا حدود ۸٫۱ گرم پروتئین دارد. از این رو می توان نتیجه گرفت که کینوا نیازهای پروتئین کودکان را برآورده می کند.

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا سه رنگ ارگانیک

کینوا، منبع غنی فیبر

فیبر بخشی مهم از سلامت دستگاه گوارش کودکان است. فیبر همچنین نقش مهمی در کنترل قند خون دارد. به همین دلیل است که مصرف کینوا باعث کاهش خطر ابتلا به چاقی و همچنین دیابت کودکان شما می شود.

یکی دیگر از خواص مهم کینوا، سرشار بودن از ویتامین های ضروری بدن کودکان می باشد. کودکان برای بهبود و رشد قسمت های مختلف بدن خود نیاز به انواع مختلف ویتامین دارند. علاوه بر این، کینوا غنی از ویتامین A ،D و E است. ویتامین A در کودکان برای رشد بافت و استخوان مورد نیاز است. علاوه بر این، ویتامین A در تقویت چشم، مو و سیستم ایمنی بدن آنها کمک می کند.

کینوا و سلول های بدن کودکان

آنتی اکسیدان های موجود در کینوا رادیکال های آزاد را در بدن کودکان از فرآیند متابولیسم حذف می کند.  از آنجایی که رادیکال آزاد می تواند برخی از بیماری های خطرناک را ایجاد کند، مصرف کینوا به طور منظم برای کودکان قطعاً می تواند از بروز سرطان و تومور جلوگیری کند.

کلام آخر:

مصرف مواد غذایی ارگانیک و غنی از پروتئین و همچنین فیبر مانند کینوا و جو دوسر پرک، در رژیم غذایی کودکان، می تواند سلامتی کودکان را تضمین کند و از ابتلا شدن کودکان به انواع بیماری ها در آینده به خصوص دیابت، جلوگیری کند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک نمکی

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک بدون نمک

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *