غذای مناسب هفتگی دیابتی های گروه خونی A

مطلب را به اشتراک بگذارید

بیشترین دیابت نوع یک و دو در گروه خونی A   می باشد.

شنبه 

صبحانه: سه قاشق غذاخوری جو دوسر پرک و سه عدد انجیر تازه یا خشک را در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و میل فرمایید.

میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، بیست عدد بادام زمینی، یک لیوان چای سبز جینسینگ 

ناهار: برنج، ترجیحاً برنج قهوه ای و یا پلو بلغور جو دوسر پرک به مقدار کم، با خورش نخودفرنگی + دو قاشق سبوس یا جو دو سر (خورش با سینه بوقلمون یا مرغ یا گوشت شتر مرغ و پیاز تهیه می شود) آشپزی رژیمی را مطالعه فرمایید. 
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

سالاد: کاهو، هویج، بروکلی، پیاز، لوبیا سبز تازه، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه 

عصرانه: یک میوه مانند هندوانه، سیب یا توت سفید و یا هلو، چای سبز زنجبیلی 

شام: سوپ جو دوسر بدون گوشت و سیب زمینی با سبزیجاتی مانند جعفری و گشنیز، اسفناج، پیاز، روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه (اگر به آب لیمو ترش تاره علافه مند نیستید، از آب گریپ فروت استفاده نمایید.)

یکشنبه 

صبحانه: یک فنجان لوبیا سویا پخته شده، به همراه یک قاشق جو دوسر یا سبوس آن، با آب گریپ فروت تازه 

میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، بیست عدد بادام زمینی، ده عدد کشمش یا مقدار کمی انگور، چای سبز جینسینگ 

ناهار: سبزی پلو  ترجیحاً با برنج فهوه ای و یا پلو بلغور جو دوسر پرک + دو قاشق سبوس جو دوسر با ماهی قزل آلا یا سالمون، سالاد هویج، کدو سبز، پیاز، بروکلی و روغن زیتون، آب لیموترش تازه 
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

عصرانه: یک میوه مانند زردآلو، آلو، آناناس، چای سبز زنجبیلی 

شام: سوپ جو دوسر بدون گوشت و سیب زمینی با کمی آب لیمو ترش تازه و انواع سبزیجات مانند اسفناج، برگ چغندر، گشنیز، جعفری و حتی قارچ، (به قسمت سوپ های رژیمی مراجعه فرمایید.)

دوشنبه  

صبحانه: قارچ، یک عدد تخم مرغ، کمی جعفری، جو دوسر پرک یا سبوس جو دوسر پرک (ابتدا قارچ را آب پز کرده را خرد می کنیم سپس در ماهی تابه قرار می دهیم مقداری روغن زیتون به آن می افزاییم و کمی جو دو سر یا سبوس بر روی آن می ریزیم سپس یک عدد تخم مرغ و ۲۰ گرم جعفری را مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم.)

میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، فندق بیست عدد، یک لیوان چای سبز زنجبیلی و یک میوه مانند سیب یا کمی هندوانه یا هلو و یا خرمالو
ناهار: لوبیا پلو ترجیحاً با برنج قهوه ای و یا پلو بلغور جو دوسر پرک، به مقدار کم + ۲ قاشق  سبوس جو دو سر بدون گوشت قرمز و گوجه فرنگی، می توانید از زردچوبه و یا زعفران استفاده کنید. 
(در صورتی که بلغور پلو جو دو سر  میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)
سالاد: خیار، هویج، اسفناج یا جعفری، بروکلی، روغن زیتون، آب لیموترش تازه 
عصرانه: یک میوه مانند کیوی، زردآلو، یک لیوان چای سبز زنجبیلی 
شام: ابتدا لوبیا چیتی را به مدت ۶ ساعت خیسانده و چند بار آب آن را عوض کرده و در یک قابلمه بپزید، مقداری پیاز را با روغن زیتون تفت دهید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و با لوبیا چیتی پخته و سپس ۲ قاشق سبوس جو دوسر اضافه کرده  و با آب لیمو ترش تازه مخلوط کرده و میل فرمایید. 

سه شنبه 

صبحانه: باقالا پخته شده همراه با یک عدد سیب. در صورت نیاز می توانید از یک تخم مرغ پخته نیز استفاده کنید.

میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، ده عدد بادام، چای سبز زنجبیلی 

ناهار: برنج، ترجیحاً برنج قهوه ای و یا پلو بلغور جو دوسر پرک به مقدار کم، با دو قاشق جو دوسر و یا سبوس جو دوسر با لوبیا سبز و قارچ تف داده با پیاز و روغن زیتون، همراه با زردچوبه. یک خورش آماده فرمایید. (به قسمت آشپزی رژیمی مراجعه فرمایید.)
(در صورتی که بلغور پلو جو دو سر  میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

سالاد: کاهو، بروکلی، پیاز، کدو سبز، خیار، روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه 

عصرانه: یک میوه مانند زردآلو، انجیر، شاه توت، یک تیکه کدو حلوائی پخته شده، چای سبز زنجبیلی 

شام: یک تکه ماهی تن (کنسرو تن ماهی) یا سرخو یا سالمون، همراه با سالاد

چهارشنبه 

صبحانه: عدسی با ۲ قاش سبوس جو دوسر و کمی آب لیمو ترش تازه. در صورت تمایل می توانید از کمی زنجبیل استفاده فرمایید. 

میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، ده بادام زمینی، چای سبز زنجبیلی 

ناهار: شوید باقالی پلو (ترجیحاً با برنج قهوه ای و یا پلو بلغور جو دوسر پرک) با یک تکه گوشت مرغ پخته شده یا بوقلمون تهیه شده با سیر و پیاز و یا جوجه کباب.  
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

سالاد: خیار، کدو سبز، کلم بروکلی، پیاز، هویج با آب لیمو ترش تازه و روغن زیتون 

عصرانه: یک عدد میوه مانند کیوی، خربزه مشهدی یا خرمالو، چای سبز زنجبیلی  

شام: سوپ جو دوسر بدون گوشت و مرغ و سیب زمینی تهیه شده با سبزیجات تازه مانند جعفری، گشنیز، اسفناج، آب لیمو ترش تازه (به قسمت سوپ های رژیمی مراجعه فرمایید)

پنجشنبه  

صبحانه: یک فنجان لوبیا سویا پخته شده، یک قاشق جو دوسر پرک، با آب گریپ فروت تازه، ده عدد کشمش یا انگور و یا مقدار کمی توت سفید.

میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، بیست عدد بادام، چای سبز زنجبیلی 

ناهار: خورش قرمه سبزی با لوبیا چیتی یا چشم بلبلی با گوشت سینه بوقلمون، یا مرغ و یا شترمرغ، برنج، ترجیحاً برنج قهوه ای یا پلو بلغور جو دوسر به مقدار کم، دو قاشق سبوس یا جو دوسر یا جوجه کباب با مقداری برنج + ۲ قاشق جو دوسر 
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

سالاد: کاهو، لوبیا سبز تازه، خیار، هویج، پیاز، آب لیمو ترش تازه 

عصرانه: یک میوه مانند کیوی و یا یک تکه کدو حلوائی پخته شده، چای سبز زنجبیلی 

شام: سوپ جو دو سر تهیه شده با سبزیجات بدون گوشت و مرغ و یا به جای آن می توانید مقداری باقالا پخته شده را همراه جو دوسر میل نمایید.

جمعه 

صبحانه: تخم مرغ آب پز شده، یک قاشق روغن زیتون، یک کف دست نان سنگک، یک قاشق جو دوسر مخلوط در آب

میان وعده قبل از ظهر: دو عدد گردو، ده عدد فندوق، یک لیوان چای سبز جینسینگ  

ناهار: برنج، ترجیحاً برنج قهوه ای و یا پلو بلغور جو دوسر پرک به مقدار کم، دو قاشق سبوس و یا جو دوسر  ماهی تیلاپیا یا ماهی سالمون
(در صورتی که بلغور پلو جو دوسر میل می فرمایید، نیاز به مصرف جو دوسر نیست.)

سالاد: کاهو، بروکلی، اسفناج، هویج، کلم قمری  همراه با روغن زیتون و لیمو ترش تازه 

عصرانه: یک تکه کدو حلوائی پخته شده، یک لیوان چای سبز با زنجبیلی 

شام : عدسی + دو قاشق سبوس جو دوسر با آب لیمو ترش تازه یا آب گریپ فروت

توجه:

کتاب مبارزه با دیابت بر اساس علم گروه خونی را مطالعه کنید.
حتما با پزشک خود مشورت کنید.
شام حتماً به میزان کم در ساعات اولیه شب، میل نمایید. (۳ ساعت قبل از خواب)

بهترین روغن، برای دیابتی ها روغن زیتون و روغن هسته انگور می باشد. همچنین روغن برنج هم قابل مصرف می باشد.
بهترین غله برای افراد دیابتی جو دوسر و سبوس جو دوسر می باشد.
بهترین چای برای افراد دیابتی چای سبز است.
اگر از مشکلات هورمونی رنج نمی برید، مصرف سویا را فراموش نکنید.
از مصرف گندم و فرآورده های آن مانند نان و شیرینی خودداری نمایید.
لطفاً به اندازه میزان بدن خود، کالری مصرف کنید، از پرخوری شدید و کم خوری شدید، اجتناب نمایید.
نیم ساعت ورزش کنید.
به مقدار کافی آب بنوشید.
از مصرف لبنیات خودداری نموده و به میزان کم از پنیر بز و ماست بز استفاده نمایید.
اگر احساس کمبود کلسیم می کنید، از لوبیا سبز، اسفناج، بروکلی و لیمو ترش تازه استفاده نمایید. ورزش باعث جذب کلسیم و سوخت و ساز بدن می گردد.
در قسمت کالری وارد شوید.
با مصرف لوبیا سبز تازه، اسفناج، کلم بروکلی، لیمو ترش تازه و ورزش، کمبود کلسیم جبران می شود.
اگر از پلو بلغور جو دوسر استفاده نمی کنید، حتماً در هر وعده غذای خود از دو قاشق جو دوسر پرک و یا سبوس آن استفاده نمایید.
قند خون خود را تست نماید و اثر اعجاب انگیز این رژیم را ببینید.
به امید سلامتی برای تمام مردم جهان
پلو بلغور جو دوسر :
یکی از غذاهای بسیار مفید برای افرادی که دارای دیابت یا یبوست هستند و برای هر چهار گروه خونی OABAB بسیار سودمند است و حتی افرادی که تمایل به غذای سلامتی دارند، ترکیب برنج و بلغور جو دوسر و روغن زیتون است.
طرز تهیه : 
ابتدا یک پیمانه برنج را شسته و در یک قابلمه بریزید. سپس آب و نمک دریا را برای ۲ پیمانه برنج در نظر بگیرید و به آن اضافه کنید. وقتی کاملاً به جوش آمد، پس از ۵ دقیقه  یک لیوان بلغور جو دوسر (لازم به ذکر است بلغور جو دوسر این شرکت، نیاز به شستن ندارد)، به آن اضافه کنید و سپس به مقدار نیاز روغن زیتون به آن اضافه نمایید. پس از آنکه آب برنج تمام شد، آن را دم کرده و پس از نیم ساعت، پلو بلغور جو دوسر، آماده می باشد. این پلو بلغور خوشمزه را همراه با انواع خورش ها، میل نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *