مواد لازم:
- ۱/۳ فنجان شکر قهوه ای
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۲/۳ فنجان آرد جو دو سر
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۳/۴ فنجان شیر
- نصف فنجان سبوس برنج
- ۱/۳ فنجان کشمش
طرز تهیه:
ابتدا فر تا ۱۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. اول تخم مرغ ها را در ظرفی هم بزنید و سپس شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید سپس شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. در آخر کشمش و سبوس برنج را به ترکیب حاصل اضافه کنید. کیک های فنجانی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید. نوش جان!