طرز تهیه کیک شکلاتی با جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه کیک شکلاتی با جو دوسر

 

مواد لازم :

فندق خرد شده………………………………….یک چهارم لیوان

آرد جو دوسر……………………………………..دو سوم لیوان

پودر کاکائو…………………………………………یک سوم لیوان

جو دو سر…………………………………………نصف لیوان

دارچین…………………………………………….یک چهارم لیوان

هل………………………………………………..یک دوم قاشق چایخوری

کره آب شده……………………………………..نصف لیوان

شکر………………………………………………سه چهارم لیوان

زرده تخم مرغ……………………………………دو عدد

طرز تهیه :

فر را بر روی ۱۷۶ درجه  قرار دهید سپس قالب ها را با پنبه کمی آغشته به روغن کنید و در فر قرار دهید پودر فندق را در کف قالب ها بپاشید.

پودر کاکائو را با جو دوسر، هل و دارچین در یک کاسه متوسط هم بزنید.

با یک میکسر برقی کره و شکر را در یک کاسه دیگر به مدت ۲ دقیقه  هم بزنید زرده تخم مرغ را اضافه کنید و با هم خوب هم بزنید بقیه مواد را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کامل مخلوط شوند.

یک ملاقه کوچک از مایه تهیه شده را در قالب ها ریخته (بر روی پودر فندق) و در فر قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.

سپس از فر خارج کرده و در یخچال قرار دهید تا فرم شکلات به خود بگیرد.

سپس از یخچال خارج کرده و از خوردن این کیک شکلاتی لذت ببرید.

خواص جو دوسر

• لاغری با جو دوسر
• حاوی فیبر بالا و ضد سرطان روده
• جلوگیری از بیماری های قلبی – عروقی
• کاهش سطح کلسترول
• کاهش فشار خون
• تعادل قند و انسولین خون در بیماران دیابتی
 • درمان یبوست و هموروئید
• جلوگیری از انواع سرطان
• کاهش و کنترل وزن
• کمک به بیماران مبتلا به سلیاک
• تقویت سیستم دفاعی بدن
شادابی و جوانی پوست با جو دوسر (حاوی سیلیکون طبیعی)
• تهیه انواع ماسک صورت با جو دو سر
شما می توانید با مصرف جو دوسر و یا سبوس آن برای همیشه از یبوست خداحافظی کنید. برای این منظور پیشنهاد می نماییم از انواع صبحانه ها، معجون ها و سوپهای تهیه شده از جو دوسر که در قسمت آشپزی همین وب سایت موجود است استفاده فرمائید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

4 پاسخ

  1. سلام
    جو دوسر که نوشتید منظور سبوسه یا پرک یا …؟ چون جداگانه آرد جو دوسر رو هم نوشتید

    ممنونم

    1. با سلام، ممنون از پیام شما
      منظور جو دوسر پرک صبحانه هست که میتونید استفاده بفرمایید

    1. سلام. جو دوسر صبحانه نیازی به پخت نداره و میتونید به عنوان وعده صبحانه همراه شیر و عسل یا آب ولرم استفاده کنید.
      بقیه جو دوسر ها مانند جو دوسر درشت یا خرد ابتدا باید کمی پخته شوند و برای تهیه انواع سوپ و آش بسیار مناسب هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *