طرز تهیه کیک تکه ای جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه کیک تکه ای جو دوسر

مواد لازم :

کره…………………………………….۱ لیوان

عسل…………………………………..۱ قاشق غذا خوری

جوش شیرین…………………………..۱ قاشق چایخوری

فلفل شیرین…………………………….نصف قاشق چایخوری

جو دوسر پرک………………………۲ لیوان

آرد…………………………………..۱ لیوان

شکر…………………………………۱ لیوان

شکلات ورقه ای…………………….یک چهارم لیوان

طرز تهیه :

فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار داده و یک بشقاب شیرینی پزی را با روغن زیتون بپوشانید. کره را با درجه کم در مایکروویو آب کنید.

در یک کاسه بزرگ جوش شیرین، کره آب شده و فلفل  را مخلوط کنید و صبر کنید تا ظرف سرد شود.

جو دوسر پرک خرد شده، آرد، شکر و شکلات ورقه ای را به آن اضافه کنید. سپس خمیر را به ظرف بچسبانید.

۲۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید تا پخته شود سپس از فر در آورده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه سرد شود سپس میله ای شکل ببرید.

کیک آماده است و میتوانید از خوردن آن لذت ببرید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *