میان وعده زنجبیلی با کینوا پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

میان وعده زنجبیلی با کینوا پرک :

 

 

مواد لازم :

کینوا پرک …. یک سوم پیمانه

پودر کاکائو … نصف قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل ارگانیک …. نصف قاشق چای خوری

پودر دارچین … نصف قاشق چای خوری

عصاره وانیل … یک چهارم قاشق چای خوری

جوز هندی …. به میزان دلخواه

آب …. ۲ پیمانه

بادام …. جهت تزئین

طرز تهیه :

تمامی مواد ذکر شده را داخل قابلمه با یکدیگر مخلوط کنید سپس به تدریج آب را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مواد به خوبی بپزد.از میان وعده پر پروتئین خود لذت ببرید!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *