سوپ مرملک

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
‎ 
عدس …………………………………… ۱ پیمانه‎ 
بلغور جو دوسر …………………………. یک دوم پیمانه‎ 
قرص مرغ ……………………………….. ۱ عدد‎ 
پیاز ………………………………………. ۱ عدد‎ 
نعنا خشک ……………………………… ۱ قاشق سوپخوری‎ 
نمک و فلفل و روغن زیتون ……………… به میزان لازم
طرز تهیه :‏
‎ 
عدس رو پاک کنید و با قرص مرغ و کمی آب بپزید. 
سپس بلغور جو دوسر پاک کرده را اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب بپزد و سوپ لعاب بیاندازد‎. 
پیاز رو خلالی کرده و سرخ کنید و به سوپ اضافه کنید. نمک و فلفل سوپ را هم به دلخواه اضافه کنید‎. 

روی سوپ هم با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف عدس برای دارندگان گروه خونی O و B مضر، و برای گروه خونی A و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *