سوپ لوبیا با پاستا و گوشت

سوپ لوبیا با پاستا و گوشت

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپ لوبیا با پاستا و گوشت

مواد لازم:

• یک عدد کنسرو لوبیا
• نیم لیتر آب سبزیجات تازه مجاز برای گروه خونیتان
• یک عدد پیاز متوسط
• ۲۲۵ گرم گوشت قطعه قطعه شده
• ۷۵ گرم پاستا ریز مخصوص سوپ
• ۲ قاشق غذاخوری تخم کتان
• یک عدد کنسرو پوره گوجه فرنگی
• یک حبه سیر
• ۲ عدد ساقه کرفس خرد شده
• نصف فلفل قرمز بدون هسته
• ۲ عدد کدو خرد شده
• مقداری ریحان تازه برای تزیین

طرز تهیه:

پیاز، سیر و گوشت قطعه قطعه شده را با کمی روغن زیتون فرابکر تفت دهید تا به رنگ طلایی قهوه ای دربیایند. سپس فلفل قرمز و کدو خرد شده را به آن اضافه کنید تا مدت ۱ دقیقه پخته شوند. در این مرحله آب سبزیجات، پوره گوجه فرنگی و پاستا اضافه شوند و به مدت ۳ دقیقه آهسته بجوشند. سپس کنسرو لوبیا و تخم کتان را به آن اضافه کنید و به مدت ۶ دقیقه بگذارید پخته شود تا پاستاها به خوبی نرم شوند. سوپ شما آماده است. آن را داخل کاسه بریزید و با ریحان تزیین کرده و میل نمایید.

نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان:

• افراد با گروه خونی O می توانند از گوشت گاو، گروه خونی A مرغ، گروه خونی B گوشت گوسفند و گروه خونی AB گوشت بوقلمون استفاده کنند.
• پاستای خریداری شده از آرد جو دوسر تهیه شده باشد که مناسب همه گروه های خونی می باشد.
• گوجه فرنگی برای گروه خونی A و B مناسب نمی باشد، این افراد می توانند از چغندر قرمز به جای آن استفاده کنند.
• افراد با گروه خونی O و A از لوبیا چشم بلبلی، گروه خونی B لوبیا قرمز و گروه خونی AB از لوبیا چیتی استفاده کنند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک نمکی

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک بدون نمک

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *