سوپ سرد جو دو سر پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

جو دوسر پرک ……………………….۲۰ گرم

کفیر یا دوغ …………………………..۲۰۰ سی سی

خیار یا کدو سبز ……………………..۱۰۰ گرم پوست کنده و خرد شده

سبزی خوردن………………………..۳۰ گرم شسته و خرد شده

گردو………………………………….۲۰ گرم خرد شده

کشمش……………………………….۲۰ گرم

نمک دریا…………………………………به مقدار کم

طرز تهیه:

ابتدا کشمش را به خوبی با آب ولرم بشویید و سپس با کلیه مواد فوق مخلوط کرده و نیم ساعت در یخچال گذاشته و سوپ سرد خوشمزه تان آماده سرو است. بر حسب سلیقه می توانید میزان مواد مورد استفاده را به دلخواه کم و زیاد نمایید. این سوپ سرد به دلیل داشتن کفیر و خیار برای دارندگان گروه خون O مناسب نمی باشد. و دارندگان گروه خون O بهتر است که به جای کفیر از دوغ و به جای خیار از کدو سبز استفاده نمایند.

کالری این سوپ………………. ۴۱۵

توجه :

به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس جو دوسر استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دوسر، کالری کمتری دارد. ۱۰۰ گرم جو دوسر، دارای ۳۷۹ کالری می باشد اما ۱۰۰ گرم سبوس جو دو سر دارای ۲۴۶ کالری است.

این سوپ به دلیل کالری کم و جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است. اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *