سوپ جو دو سر با گشنیز و ریحان

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

  • آب ……………………………… ۱۰ لیوان
  • جو دوسر پرک ………………… ۱۲۰ گرم (۴۵۶ کالری)
  • روغن زیتون ……………………. ۵۰ گرم (۴۵۰ کالری)
  • گشنیز خرد شده ……………. ۱۵۰ گرم (۳۵ کالری)
  • ریحان خرد شده ……………. ۱۰۰ گرم (۲۷ کالری)
  • آلوبخارا خشک …………….. ۲۰۰ گرم (۵۳۰ کالری)
  • پیاز …………………………. ۲۵۰ گرم (۸۰ کالری)
  • سیر ………………………. ۲ حبه (۱۵ کالری)
  • پودر زنجبیل یا ۴۰ گرم زنجبیل تازه ……… ۶ گرم (۳۰ کالری)
  • آب لیمو ترش تازه …………. به مقدار کافی
  • نمک دریا ………………………. به مقدار کافی
  • زردچوبه …………………… به مقدار کافی
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خلال کرده و با روغن زیتون تفت می دهیم تا طلائی شود، سپس زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه دیگرتفت می دهیم. سپس آب، نمک دریا، زنجبیل، آلو بخارا، جو دوسر پرک و سیر خرد شده را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه می جوشانیم  و ریحان و گشنیز خرد شده را نیز به آن  اضافه می کنیم و حدود ۱۵ دقیقه دیگر می پزیم. توجه داشته باشید برای از دست ندادن ویتامین های موجود در سبزیجات آنها را کمتر بپزید .این سوپ خوشمزه برای هر چهار گروه خونی OABAB مفید می باشد. این غذا برای ۴الی ۵ نفر به عنوان یک نهار و یا شام رژیمی کافی است و به دلخواه می توانید از آب لیمو ترش تازه استفاده نمایید.
کالری  این سوپ……………. ۱۶۲۳ می باشد.
توجه:
به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس جو دوسر استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دوسر، کالری کمتری دارد. ۱۰۰ گرم جو دوسر، دارای ۳۷۹ کالری می باشد اما ۱۰۰ گرم سبوس جو دوسر دارای ۲۴۶ کالری است.
این سوپ به دلیل کالری کم و  جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است. اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *