سوپ برنج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

  • برنج خام………………………………….۲۵ گرم
  • اسفناج یا برگ چغندر…………………….۳۰ گرم
  • هویج خرد شده …………………………..۳۰ گرم
  • روغن زیتون …………………………….۱۰ گرم ( یک قاشق غذاخوری)
  • پیاز ………………………………………۶۰ گرم
  • زردچوبه …………………………………به مقدار کم
  • نمک دریا………………………………………به مقدار کم
  • آب ………………………………………۲ الی ۲٫۵ لیوان

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون سرخ کنید ،زردچوبه را افزوده و ده ثانیه دیگر تفت دهید. سپس آب، برنج و نمک دریا را بر روی آن افزوده و بگذارید به مدت ۱ ساعت با شعله آرام بپزد. سپس هویج و اسفناج (یا برگ چغندر) را نیز اضافه نمایید. پس از پخت کامل سوپ می توانید آن را به دلخواه با  آب نصف یک عدد لیمو ترش و ده گرم زنجبیل تازه رنده شده میل نمایید. این سوپ لذیذ برای کلیه افراد با گروههای خونی مختلف مناسب و مفید است.

کالری این سوپ …………………..۱۵۵

این سوپ به دلیل کالری کم و  جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.
اگر خواهان تناسب اندام هستید ، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *