ساندویچ بره لبنانی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
گوشت راسته ‏بره ……………………..‏‎ .‎‏۳۵۰ گرم
تبوله …………………………………….. ۱۲۰ گرم ‏
باباغنوش ……………………………….. ‏۲۲۵ گرم
نان لواش ……………………………….. ‏۴ عدد
سیر له شده ……………………………‏ ۲ حبه
آبلیمو  ……………………………………‏ ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون …………………………….. ‏۲ قاشق غذاخوری
نمک ……………………………………. به مقدار لازم
فلفل …………………………………… به مقدار لازم
طرز تهیه ‏‎:‎
‎گوشت را از طول به ۲ نیم تقسیم کنیدو بصورت ورقه های نازک ببرید‎.‎
روغن زیتون، سیر و آبلیمو را در ظرفی با هم مخلوط کنید‎.‎
‎گوشت‌ را به آنها اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید‎.‎
‎به مدت ۱۰ دقیقه گوشت را در این مواد زیر و رو کنید تا طعم آنها را به خود بگیرد‎.‎
‎یک تابه نچسب را روی شعله متوسط  تا زیاد گرم کنید با کمی روغن زیتون چرب کنید و هر سمت از گوشت‌ها را به ‏مدت ۳ الی ۴ ‏دقیقه تا حدی که دوست دارید بپزید‎.‎
‎گوشت‌ها را به بشقابی منتقل کنید و روی آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه استراحت کنند‎.‎
‎یک تکه از نان لواش را بر روی تخته آشپزی قرار دهید و ‏‎ ¼ ‎از باباغنوش را روی آن پخش کنید و بعد ‏‎¼ ‎ از آن ‏تبوله و ‏‎¼ ‎ از ‏گوشت‌ها را روی آن قرار دهید‎.‎
‎نان را رول کنید و آن را به ۲ نیم تقسیم و روی هر نیمه را با یک خلال دندان محکم کنید‎.‎

‎‎رول دیگر نیز با این مواد تهیه نمایید و آنها را فوراً سرو نمایید‎. ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوسفند برای دارندگان گروه خونی A مضر، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *