سالاد میوه ای پایه

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد میوه ای پایه :
 
مواد لازم :
۱ فنجان توت فرنگی (۱۴۰ گرم)
۱ فنجان گیلاس (۱۴۰ گرم)
½ فنجان توت آبی (۷۰ گرم)
½ هلو
۱ عدد کیوی و ۲ قاشق غذا خوری آب لیمو (۳۰ میلی لیتر)
 یا ۱ فنجان آب پرتقال (۲۳۷ میلی لیتر)
طرز تهیه : 
تمامی میوه ها را شسته و قاچ کنید. گیلاس را از وسط نصف کنید و دانه را خارج کنید. میوه های قاچ داده شده را در ظرفی بریزید و آب لیمو را اضافه کرده، مخلوط کنید. اگر به جای آب لیمو از آب پرتقال استفاده می کنید باید آب پرتقال را در ظرفی جداگانه بریزید، میوه های قاچ شده را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا آب پرتقال جذب میوه ها شود سپس آب پرتقال با مانده را از درون ظرف خالی کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *