سالاد تابستانی کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد تابستانی کینوا :
 
مواد لازم: (تعداد ۴-۶ نفر)  
۲ فنجان کینوا پخته شده
۲ فنجان گوجه فرنگی تزئینی (به دو نیم تقسیم شده)
۲ فنجان برگ اسفناج
½ فنجان سس سبز سحرآمیز
طعم دهنده ها: 
تکه های کوچکی از پنیر موزارلا، کمی آجیل خرد شده، سبزیجات گریل شده، مرغ گریل شده.
دستورالعمل: 
کینوا را از قبل بپزید. طعم آن پس از سرد شدن لذیذتر می شود. تمامی مواد را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید. اگر غلظت سس سبز سحر آمیز زیاد بود کمی آب یا روغن زیتون به آن اضافه کنید تا با بقیه مواد خوب مخلوط شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *